4G modem T-Mobile + ZyXEL P-660HW-T3

Dobry den
Jsem v tomto oboru uplny laik. Zadam o pomoc a radu:

Pouzivam k pripojeni 4G modem od T-Mobile standartnim zpusobem pres USB a nainstalovany software Web'n'Walk Manager . Z nekolika duvodu ( casto nefunguje, nelze se pripojit v LINUX... ) bych se chtel pokusit pripojit tento modem k routeru.
Konkretne k ZyXEL P660HW-T3.

- dotaz tedy zni: lze se pres neake html rozhrani pripojit k tomuto pristroji ( ZyXEL puvodne ADSL ) a "prenastavit" ho na domaci router tak
aby byl propojen k 4G modemu a nasledne k tomuto prenastavenemu ZyXELu pripojit jakekoliv PC ci notebook ?

Dekuji za radu nebo objasneni meho pozadavku

( k modemu lze dokoupit Ethernet kabel )

Obrázek uživatele TheALuminium

Mohl byste mi prosím lépe popsat jak se tedy to připojení od T-Mobile provádí? Nebo spíše jak to vypadá? Máte nejspíše nějaký modem, která přijímá signál, z tohoto modemu jde USB kabel do notebooku, nebo pc a pomocí přiloženého softwaru se můžete připojit na síť ? Je to tak ? Bojím se, že tak, jak to popisujete to nepůjde ani zapojit.

Obrázek uživatele HMLQ

.. ano je to tak jak pisete s tim ze k modemu se da dokoupit Ethernet kabel
( http://t-mobile.cz/SystemSupport/Images/Gallery/Accessories/ba63be1ea978... )
.. toto propojeni me napadlo , kdyz jsem na webu T-Mobilu videl router Asus 500 softwarove upraveny prave pro pripojeni k modemu. nevim jestli sem muzu davat odkazy na T-Mobile produkty, kdyz tak se omlouvam.
( http://t-mobile.cz/Web/Residential/Internet/4g-router.aspx )

.. dekuji

Obrázek uživatele TheALuminium

Ne ne to je v pořádku, ale bojím se že přesně nebudu vědět. Samozřejmě ten router na který jste dal odkaz by měl jít normálně tak, jak je tam napsáno, ale ten zyxel opravdu nevím. Ten zyxel je na ADSL připojení, tak si myslím, že tam asi bude problém, protože 4G nefunguje na principu ADSL, aspoň si to myslím, protože ADSL je po pevné tel./datové ince. V tomhle ještě tolik zkušeností nemám. Pokud ten kabílek nestojí moc, zkusil bych ho koupit a vyzkoušel bych ho s tím zyxelem, pokud by nešel tak bych nejspíše pořídil ten ASUS, nebo vrátil kabel, to už záleží na Vás.