Po přeinstalování notebooku kvuli viru, nemůžu najít správné ovladače na zvuk a WiFi. když připojím kabel, tak jede. přeinstalování bylo provedeno mnou, neprofesionalně. další věc je, že mi na disku ukazuje jen 10Gb paměti základ. zkoušel sem na zvuk klasický program Realtek AC 97 a nefunguje. naistaloval se, ale žádná změna... ve výčtu hardware ani nevidí reproduktory, že by je měl.
prosím o radu, co mám dělat, už sem zoufalý. doporučujete přeinstalovat znova a dávat si pozor?
fujitsu siemens amilo pro v3515 - zvuk. a WiFi ovladače
- Pro psaní komentářů se musíte přihlásit
ahoj, pročti toto http://www.100mega.cz/index.php?faq=29 , určo ti to pomůže, pokud bys byl v koncích, napiš sem z článku toto u neznámého zařízení příklad:
PCI\VEN_8086&DEV_24D0&SUBSYS_00000000&REV_02\3&13C0B0C5&0&F8
není na NTB pro wifinu někde naboku tlačítko, nebo jak jí zapínáš?
Díky, zkusím.
zapínám ji tlačítkem nahoře, rozsvítí se, ale prostě nic nenaskočí. Prostě vůbec neví, že by měl mít Wifi.
ok, takže chybí jen ovladače
jo, asi jo...
jinak... to co ste mi popisoval jsem nenašel =/ mám anglický XP, takže podle toho postupu sem kničemu nedošel =/
na wifinu zkus tento http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=...
nainstaloval, wifi jede, půl hodiny a zatím se nechce připojit na mou wifi sít.. snad to chce jen víc času.... Děkuju moc za pomoc =)
ovladač zvuku si stáhni ze stejné stránky a dej vědět, jak to šlape
ani po restartu se nechce připojit... =/
zvuky šlapou na 120 %, děkuju moc =)
ale sít pořád nic =/ pořád se nechce pčipojit =/
odzkoušej jí u více lidí, jestli se někde připojí
normálně na tom mám připojen na kablu druhej notebook a další 2 přez wifi, takže routerem to nebude =/
píše mi to že ty drivery nejsou kompatibilní s tím routrem
co? ovladač wifihardware NTB nemá nic společného s routerem, udělej screen té hlášky a vlož sem
už to nepíše.... teď píše: aquiring network adress, a tak dole běhá ta kulička, jakože se připojuje... připojuje se strašne dlouho, ale když otevřu správce sítí, píše, že je připojen. ale když otevřu prohlížeč, internet nemá
data tam běhají, ale internet mi nejde
koukni do nastavení wifirouteru, co tam máš nastaveno ve WIRELESS SETING / MOD -11b, nebo 11g, nebo 11n. nebo 11bgn mixed? Zkus v NTB také vypnout na chvilku firewall