A jsem tu zase s dalším problémkem jde o připojení internertu na windows 2000
nedaří se mi nastavit síťové připojení, jde o inter net na intru takže to je připjené přes nějakou LAN síť ale když zvolím lan připjení nastavím IP adresu i DNS servery tak to nejede pořád, nejdálo jsem se dostal do fáze že mi to psalo že cílové místo není k dispozici... už se v tom hrabu druhej den a pořád nejsem schopnej to nějak nastavit snažil jsem se stáhnout od vírobce ovladače na síťovou kartu a nic....
další vedlejší problémek který sice naptří do této sekce ale týká se stejného PCčka je rozlišení a barvy zobrazuje se jen 16 barev (takhle to tam píše) a rozlišení nejde na víc než 800X600px... zřejmě to je ovladači ale ty jsem taky stahoval nainstaloval a stejně to nejde...
předem děkuji za odpovědi rady tipy...
pokud je to na koleji, přes nějaký switch, nestačí nastavit DHCP automaticky? případně jak to mají nastavené sousedi na koleji?
s tím rozlišením by měl být problém v ovladači grafiky, chtělo by to sehnat jinou verzi.. případně třeba monitor více nepodporuje.. jsi si jist, že ano? a co je tam vůbec za grafiku?
ATI RADEON RV100
sousedi tao mají tak jakože automaticky 100% lidí tu má Win Vista nebo 7 a co já vim ta tam nikdy nic nastavovat není třeba... protože si to njde samo všechno ale u 2000 a i na XPčkach jsem měl kdysi problém s tímhle nastavováním ale na těch 2000 jsem totálně mimo protže jsem se v nich nikdy nehrabal... nicméně během zítřka budu mít větší disk než tam je teť tak tam ty XPčka aspoň narvu a pak se uvidí
dvoutisícovky jsem nikdy neviděl, ale jak se vlastně liší od XP? nastavení sítí a v nich protokol TCP IP by měl být..
Radeon RV100 je název jádra grafiky, nikoliv identifikace, JAKOU grafiku máš...