Internet přes bluetooth (*VYŘEŠENO*)

Jak předmět napovídá: mám notebook, který občas potřebuji přenést a nechci ho tak připojovat k internetu přes kabel (alespoň ne pořád). Zajímalo by mě, jak nakonfigurovat své stolní PC a notebook, aby se tento NB mohl prostřednictvím PC na internet připojit. Na obou je Win XP a stolní PC je připojen k internetu přes kabelový modem. Oba počítače mám spojené přes Bluetooth (PAN). Díky.

Obrázek uživatele Honza

Takže díky tomu, že to máte propojené přes bluetooth Vám jdou např.sdílet soubory?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Přesně tak. Můžu sdílet soubory, ale nevím, zda lze (určitě ano) využít i sdílení připojení k internetu. Pouhým zapnutím tohoto sdílení to však nelze.

Obrázek uživatele Honza

Aha to mě právě napadlo..... no, ale když Vám jdou sdílet data měl by jít i net, každopadně kouknu se Vám na to

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Díky. V nápovědě Windows k tématu PAN je něco o nějakých dvou typech toho sdílení či sítě (Teď z hlavy nevím) s tím, že jedno z nich má mít tu schopnost využít "velké PC" jako připojení k PC. A to se mi právě nikde nenabídne...

Obrázek uživatele Honza

Tohle by Vám mělo pomoci http://www.palmhelp.cz/html/modules.php?name=News&file=article&sid=459
je to sice dělany pro pda ale mělo by to jít i tak ....podle mě

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[12319] Vyreseno

Moc diky! Ten navod samotny jsem sice nepotreboval, ale inspiroval me k tomu, ze jsem naistaloval SW dodany k BT. Ja jsem puvodne jel jen na ovladace primo v XP a vubec me nenapadlo, ze bych mohl nainstalovat dodane CD. Proste vypadek :). Pak to byla otazka 5 minut. Jeste jednou diky za ochotu a pomoc! Honza D.

Obrázek uživatele Honza

:D :D Nevadí, ale vždycky se ovladače dodany k zařízení instalují windows nema vše.... aspoň budete vědět pro příště, rádi jsme pomohli. Kdyby jste měl zase nějaky problem ozvěte se nám. LOCK