IP Adresa

Zdravim... Mam problém s IP adresou. V nastavení připojení mam svoji IP, ale na některých stránkách mi to hlásí uplně jinou. A ke všemu mi to na některých stránkách hlásí umístění Kladruby nad Vltavou, ale já jsem z Klatov. Nevíte pls někdo, co s tim? Dík

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[29955] IP Adresa

Kdo je vaším poskytovatel? Máte dynamickou nebo statickou ip? Co vám to řekne, když jdete třeba sem: http://www.mojeip.cz/

A je to pro vás skutečně tak důležité? Mě posledních pár dní se toto také rozchází... Jednou jsem Američan, jednou Polák a jednou pražák... A jsem z Varů... ;) (Ten pražák je samozřejmě v pořádku, mám 02.)

Obrázek uživatele ProchyKT
[29956] IP Adresa

mam net přes kabelovku. ip statickou. na tý stránce mi to píše úplně jinou než mam. zas tak důležitý to neni. jenom sem myslel, jestli to nějak neovlivní funkci internetu.

Obrázek uživatele tatik
[29957] IP Adresa

To, že Vám to hlásí jinou lokalizaci nevadí. Já jsem měl stejný "problém". Ani jsem nepátral po tom, kde problém vznikl. Pokud Vás to zajímá, zeptám se poskytovatele.

Obrázek uživatele TheALuminium
[29958] IP Adresa

S tou IP je to ale divné, jak zjišťujete svou IP v PC ?

Obrázek uživatele ProchyKT
[29959] IP Adresa

zjišťuju ji v: ovládací panely->síťová připojení->připojení k místní síti->vlastnosti->protokol sítě internet (TCP/IP)

Obrázek uživatele TheALuminium
[29960] IP Adresa

Tak pokud máte připojení přes router tak tam opravdu uvidíte jinou adresu. Jste připojen přímo k internetu, nebo pomocí dalšího zařízení ?

Obrázek uživatele ProchyKT
[29961] IP Adresa

jsem připojen přímo...

Obrázek uživatele TheALuminium
[29962] IP Adresa

Tak to je horší :)) ... nepoužíváte nějaké proxy servery pomocí jiných utilit?