Zdravím.
podle návodu jsem upgradoval na: 5470AP_e19_b3_eu_httpupgrade.I když str.ukončila platnost tak se upgrade asi povedl.IP se změnilo z default na 192.168.xx
Mám login stránku,ale zatím žádné přihlášení,a je hodně možností viz: http://router-defaults.com/Router/Airlive--Wl-5470Ap-ip-password-usernam...
se bohužel nepodařilo.
Rosta
Ahoj, nikdy jsem ho neměl v ruce, ale zkoušel jsi jen user name bez hesla?
Ano,zkusil jsem asi veškeré možnosti.
Prý bych po několika špatných přihlášeních měl udělat restart ?
Když dám tov.nastavení,bude tam pův.soft nebo ten nový ?
Rosta
pokud jsi upgradoval firmware, tak po továrnim resetu tam bude pořád nový firmware, vymaže se jen nastavení, které jsi neudělal, páč se tam nemůžeš dostat. Jedině sehnat původní firmware a znova ho flešnout.
Zdravím.
WL 5470AP Wifi jede,ale do administrace se nedostanu.
Rosta
a jak jsi nastavil wifi (SSID a heslo), když ses nedostal do nastavení?
To je ta záhada.Zkoušel jsem dát starší fw,ale prý to nejde.
Tak jsem se připojil k internetu anormálně to jede.Přikládám obr.
Rosta
no spíš to vypadá, že se ti update firmware vůbec nepovedlo, jestli se přihlásíš na wifinu pod starým SSID a heslem, nemohl proběhnout upgdate. IP adresa DNS určitě není v defaultu stejná jako zrovna musíš nastavit ty.
Zdravím.
Teď mám zapojený D-LINK (údaje jsou na obr)Síť "airlive" nastavená od počátku.Odpojil jsem D-LINK a připojil wl5470ap a bylo připojeno.IP jsem zadal to co je na min."cmd" a byl jsem na přihlášení. A to je konečná!Default IP na wl5470ap
192.168.100.252 SSID "airlive".
Rosta
takhle to opravdu vypadá defaultně, zjisti si ještě uložené heslo k wifi na NTB, kterym se připojuješ a funguje net. Tím zjistíš, jestli je heslo třeba 0123456789, nebo bez hesla a tak to bude i defautní nastavení, nebo je heslo něco jiného a vzpomeneš si, že jsi ho zadával ty, pak to defaut nebude. http://blog.ijacek007.cz/Navody/jak-ze-systemu-windows-zobrazit-ulozene-...
V defaultu je DHCP povolen, proto dostane PC IP automaticky a strana WAN je na automatiku. Pak máš štěstí, že se vlastně vše samo nastavilo a funguje připojení.
Propoj své PC kabelem do LAN wifirouteru. Na PC nastav pevnou IP adresu 192.168.100.200, mask 255.255.255.0
vypni na web prohlížeči blokaci pop-up oken a pak se přihlaš do routeru 192.168.100.252 , jméno ADMIN a bez hesla, popř, odzkoušej připojení k routeru i s dalším PC třeba i s jinym systémem, at máš jistotu, že problém máš opravdu hledat v routeru.
Zdravím.
Dle návodu jsem se dostal přímo do adm. routeru kupodivu bez zadání jména a hesla.
Teď ,když to jede chci propojit D-LINK LAN kabelem do AIR-LIVE v podkroví abych měl lepší signál Wi-Fi.Již jsem to zkoušel podle nějakého návodu,ale nedopadlo to.
Asi potřebuji poradit jako pro "lamu".
Děkuji za trpělivost
Rosta
D-LINK ti teda jede a za něj chceš připojit ten zprovozněný AIR-LIVE WL 5470AP. Mrknu znova do manuálu, nyní by to už nemělo být složité.
Na straně WAN nastav automatiku, IP mu bude přidělovat D-LINK, na straně LAN vypni DHCP a o přidělování IP zařízením se také postará D-LINK
Díky.
IP adresy a kanál mám nechat tak jak je na obrázcích?
A když dám (konečně) šifrování,tak jak nastavím?
Rosta
wifi si nastav na šifrování jak považuješ za vhodné, na to D-link nebude mít vliv, jen si SSID pojmenuj jinak