Acer Aspire 578G (WoT

Ahoj mám notebook Acer Aspire 5738G

intel core duo (2.1GHz ,800 MHz FSB)
Ati mobile Radeon HD 4650 1GB up to 2813MB HyperMemory
4Gb Ram

rozhodly jsme se s kámošema zapařit po čase WoT. Na minimální detaily se mi hra buď vypne, jelikož mi spadne ovladač a nebo se počítač vypne a pak jen chvíli svíti bíle obrazovka a ta se po několika málo sekundách vypne.
Vyčistil jsem PC ventilaci ,vyměnil pastu, aktualizoval ovladače ,ale problém stále přetrvává, normálně jinak notebook běží youtube,facebook ,stahování, torrenty , online film

Nenepadá někoho ,v čem by mohl být problém ?

Děkuji

Obrázek uživatele Stiletos

Se nediv tohle není na hry

Obrázek uživatele McKaliki

A mohl bys mi doporučit nějaký výkonnější notebook do 10 tišíc ,- , že bych si ho nadělil pod stromeček. :) Děkuji , chtěl bych si občas na něm něco lepšího akčního s pěknou grafikou zahrát ,ale i aby sloužit jako pracovní počítač + nějaký ten film fotky a tak pod

Nepomohl by jen upgrade notebooku , myslím procesoru a obsazení druhou 4 Gb ramkou ?

Obrázek uživatele Stiletos

Upgrade notebooku nejde,ntb když na něm budeš hrát stejně časem odpálíš,bude padat jako teď protože se přehřívá, za deset nekoupíš nic pořádnýho.Si nech ten ntb co máš na práci a pořiď si deskop.On žádnej ntb není herní/na hry ani za 20000 jak plácaj reklamy ty začínaj kolem 35000 a stejně to jsou křápy vůči deskopu.