Ahoj mám notebook Acer Aspire 5738G
intel core duo (2.1GHz ,800 MHz FSB)
Ati mobile Radeon HD 4650 1GB up to 2813MB HyperMemory
4Gb Ram
rozhodly jsme se s kámošema zapařit po čase WoT. Na minimální detaily se mi hra buď vypne, jelikož mi spadne ovladač a nebo se počítač vypne a pak jen chvíli svíti bíle obrazovka a ta se po několika málo sekundách vypne.
Vyčistil jsem PC ventilaci ,vyměnil pastu, aktualizoval ovladače ,ale problém stále přetrvává, normálně jinak notebook běží youtube,facebook ,stahování, torrenty , online film
Nenepadá někoho ,v čem by mohl být problém ?
Děkuji
Se nediv tohle není na hry
A mohl bys mi doporučit nějaký výkonnější notebook do 10 tišíc ,- , že bych si ho nadělil pod stromeček. :) Děkuji , chtěl bych si občas na něm něco lepšího akčního s pěknou grafikou zahrát ,ale i aby sloužit jako pracovní počítač + nějaký ten film fotky a tak pod
Nepomohl by jen upgrade notebooku , myslím procesoru a obsazení druhou 4 Gb ramkou ?
Upgrade notebooku nejde,ntb když na něm budeš hrát stejně časem odpálíš,bude padat jako teď protože se přehřívá, za deset nekoupíš nic pořádnýho.Si nech ten ntb co máš na práci a pořiď si deskop.On žádnej ntb není herní/na hry ani za 20000 jak plácaj reklamy ty začínaj kolem 35000 a stejně to jsou křápy vůči deskopu.