do notebooku jsem nainstalova 64bitovou sedmičku a jede bez problému, ale tak po dvou hodinách mi začal blbnout obraz,tmavé místa zezelenali, nebo spíš se přes ně objevoval zelený šum, skoušel jsem to resetovat a nic, i přeinstalovat windows spravilo se to, ale pak se to zase vrátilo a nevím co stím.. originál ovladače od asusu jsem instaloval, ale nepomohlo to.. někdy pomůže i restart pc ale závada se vrátí, například po pár minutách hraní.. když jsem chtěl vyfotit obrazovku se závadou PrtScrnem a následně jsem obrázek nahrál do druhého pc, tak se zobrazil normálně, bez závady, asi teda bude problém v monitoru, ví někdo, co stím??
Proveďte kontrolu hardwaru vaší grafiky.Napište,jakou má váš hardware konfiguraci.Zkontrolujte také nastavení vaší grafiky.
Chcešli zkontrolovat display, není nic jednoduššího, než to napojit na externí monitor a vyzkoušet přes něj. Zkus to a dej vědět.
Ještě napiš co to je za notebook (nejlíp odkaz ve správné konfiguraci).
tak jedná se o tento notebook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77971 skoušel jsem napojin na notebook druhý monitor ale chyba se zobrazovala pouze na notebooku, na druhém monitoru běželo vše v pořádku, kontroloval jsem ovladače grafická karta je má aktualizované, monitor byť je ovladač z roku 2006 tak je prý nejnovějši..
PS: jeak mám skontrolovat hardware grafiky a její správné nastavení, vím, blbý dotaz, ale já tohle nikdy nedělal..
Zkus ještě nainstalovat ovladače přímo od výrobce grafického čipu (www.nvidia.com), nastavovat by se nic nemělo, prostě nainstaluješ a jedeš. Hlavně před instalací nových ovladačů odinstaluj ty staré.
Toto spíše ale opravdu vypadá na nějakou vadu v displayi a to je na reklamaci.
když chceš připojit externí monitor, msuíš přes klávesovou Fn zkratku aktivovat výstup že? display NTB se vypne a restartuje.. pokud bys žádný externí monitor nepřipojil, display se zase rozjede.. v té chvíli je stále zelený, nebo se vártí do původního stavu? pokud ano, bude nejspíš chyba v řádácám čipu displaye.. každopádně ať už zareaguje jakkoliv, bude chyba někde v displayi.. výstup grafického čipu jako takový je v pořádku, mohl by být ale problém ještě na výstupu pro dané rozhraní/konektor, kde by mohla být poškozena i část grafiky.. na 99% to ale bude chyba někde mezi výstupem z grafiky a samotnou vnjší vrstvou displaye, na tom se shodnu s kolegou
ok, takže mi nezbývá nic, než poslat noťas zpátky czech computeru s reklamací.. díky moc pánové..
bohužel..
ale může to třeba být i povolený kablík u displaye (jedna barevná složka), který se po ohřátí začně rozpojovat až vypne uplně.. každopádně nic co by jsi doma dokázal a hlavně směl z hlediska licenčních podmínek a zátuky opravovat..
určitě dej vědět, jak reklamace probíhá, co ti řkenou v CZC a pokud to pošlou do ASUSu, co ti řeknou tam..