nove herni pc

Chtěl bych obměnit pc.Viděl bych to na:
http://www.czechcomputer.cz/pr.....rtno=92545
http://www.czechcomputer.cz/pr.....rtno=71070
http://www.czechcomputer.cz/pr.....rtno=84657
u těch ramek se chci zeptat jestli by nestačili jen ty cl9
pak poradit nějakou skříň.Ja koukal na:
http://www.alza.cz/cm-storm-enforcer-edition-d237130.htm
http://www.czechcomputer.cz/pr.....rtno=65613

a pak nějakej zdroj a grafiku.Klidně mi to všechno obměňte já se v tom moc nevyznam.Jen tak jsem si pročítal fora.Diky za odpověď.

Obrázek uživatele levapcz1

Tak procesor stáhli z prodeje. Včera jsem ho tam objednal a jsem docela hodně zvědavej, jestli přijde :D Jinak ta deska OK. RAMky sem vzal stejný a ta skříň na CZC je samozřejmě suprová.

To, co jsi navrhoval není špatný, ale řekni jaký je finanční strop. Jinak kopíruj celé odkazy, ne jen ty zkrácené, ať to tu nemusím luštit :D

Obrázek uživatele hannibal

No nevim no dej nějakej návrh na zdroj a grafiku co by bylo super k tomuhle:)a ta skříň teda co je na czc jo?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Komponenty dobré, Phenom je tam v záloze ještě ne o moc horší 960 BE, bohužel ale už se nevyrábí a brzo zmizí z prodeje nadobro.. Bulldozery však nic moc. Je to taková novinka, že současné aplikace bez vyjímky s tím neumí pracovat. Takže nevím, co se bude za rok kupovat :))

Grafika je základ, kolem té se staví sestava! Tohle vypadá, že máš hodně peněz a bez výhrad si můžeš dovolit Sapphire HD6970 BF3 edici, k ní samozřejmě zdroj Fortron Aurum 600W, (pokud neplánuješ v udoucnu upgrade na systém s 2 grafikami)

8GB ramek stojí za to, CL8 se už cenově colik nevyplatí, ale stále je tam drobný přínos a hlavně z morálního hlediska tam patří.. Ale dejme tomu, s CL9 se dá žít..

StomScout je pěkná skříň, Enforcer je od pohledu hnusnej, ale to je věc vkusu.. Konstrukčně jsou to obě dobrés kříně s odpovídající cenovkou..

Obrázek uživatele hannibal

pro TOBiAS
A do té skříně myslíš že stačí ten aurum 600 nemodulární?No te scout se mi líbí ale nemá to usb 3 jsem koukal ale nerozumim tomu moc tak si necham poradit.A ta grafika se tam vejde v pohodě do té skříně? No nevim jestli mám zas tak hodně peněz:) spíš bych to když tak viděl na 695O.A ty ramky asi vemu teda cl9.No a tu x4 965 někde ještě maj tak jí asi koupim jinde než na czc.Klidně zkus poradit i jinou skříň za podobné peníze.Dvě grafiky neplánuju

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

USB 3.0. Hm a ty máš USB 3.0 zařízení, které by bylo schopno pracovat rychleji, než umí poskytnout US 2.0? :-) Takovej disk stojí dvakrát tolik, flashdisk třikrát a víc. Navíc deska stejně nemá interní konektor pro USB 3.0, ty ještě nejsou a stejně by jsi to musel připojit do USB 2.0. Respektive 3.0 konektor je jen prodlužka, která se zapojí do zadních USB 3.0, které deska má a jen ti je posune dopředu. To si myslím, že je vcelku zbytečné, ale posuď sám, jestli 3.0 využiješ. Já třeba ne.
Určitě skříň je hodně o tvém vkusu, pěkné z hlediska kvality, provedení a chlazení jsou obě. Nebo taky HAF 922 a vlastně cokoliv od Cooler master, Thermaltake, NZXT, Antec..

600W nemodulární stačí, kabely někam zašmodrcháš aby nevadily, místa je tam dost.