Mám zájem o koupi tohoto notebooku, ale nejsem si jistá grafickou kartou.. Nevíte zda by na něm šli spustit třeba The Sims 3?? A nemáte někdo zkušenosti s tímto ntb?? Zatím sem na něj četla jen kladné recenze..
Mám zájem o koupi tohoto notebooku, ale nejsem si jistá grafickou kartou.. Nevíte zda by na něm šli spustit třeba The Sims 3?? A nemáte někdo zkušenosti s tímto ntb?? Zatím sem na něj četla jen kladné recenze..
Tak Martinko :???: těchto notebooků je více sérií, takže předpokládám, že sis vybrala tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66553 . Tedy s tou lepší grafickou kartou. Tento notebook je perfektní po stránce designu a také po stránce výkonu. The Sims 3 tam poběží naprosto parádně na ty vyšší detaily. Tento notebook jsem měl možnost ozkoušet a je to opravdu paráda. Jediná nevýhoda je, že po koupi nedostaneš CD s ovladači, takže je potřeba základní ovladače na celý notebook stáhnout ze stránek HP, ale to zas není nic obtíženého :???:
jestli tam nechas ten freedos, tak The Sims ti moc nepojedou :))
To je fakt :)) tato verze je "bez" operačního systému.
taky dost premyslim primo o tomto kusu ale zajimala by me realana vydrz cetl jsem neco kolem 3 ale taky kolem 4,5 tak nevim. jinak asi GTA 4 na tom nepojede ani na nejmensi detaily ze ? :D
Reálná výdrž je 3 - 4 hodiny při lehčí práci na internetu. Jinak GTA4 na nejmenší detaily by tam měl rozhodně jít. Například hra Prototype na tomto notebooku běží parádně na 30 FPS.
GTA4 běží kamaárovi na desktopoví HD3650 na plný bez AA, takže zde na HD4670 by to mělo fakčit taky na plný ;)
Notebook mám. Považuji jej za nejlepší koupi tohoto léta... :???:
Teploty ideální, schopnosti maximální, cena minimální (v poměru cena/výkon).
S tou výdrží je to přesně tak, jak píše AL. Čerpá informace ode mě a naprosto přesně. :lol: Kancelářská práce - 4/4,5 hodiny, maximální zátěž 2/2,5 hodiny na baterii. Průměr tak 3/4 hodiny (potvrzuji ALa).
Vřele doporučuji. Pozor však na verze s OS - cena je u nich zbytečně vyšší a výkon notebooku v závislosti na komponentech je značně stlačen o třídu níž. Je lepší koupit samotný notebook a OEM OS zvlášť. Celková částka pak bude odpovídající výkonu/cena. 8:-)
Dobry den, mam zajem o koupiy tohoto notebooku a zaujala mne tato diskuse.
mohl bych se prosim zeptat o vydrzi ktere verze 4510s mluvite? Jde o verzi s dedikovanou grafikou ci nikoliv?
diky.
domnívám se, že jde o verzi se samostatnou neintegrovanou grafikou HD4670.. :)
Moc děkuju za rady.. Notebook už je na cestě.. :) Objednávám si verzi s operačním systémem.. http://www.alza.cz/hp-probook-4510s-d126778.htm Jen mi tam moc neseděla ta grafická karta.. Ntb je, vzhledem k tomu co všechno má ,za nízkou cenu, tak sem hledala nějký ten háček.. :)
Nikoliv, jedná se o integrovanou ATI grafiku (HD 4330)! :?
Ano, karta má dedikovanou pamět (512MB), s podporou Microsoft DirectX 10.1.
Nakonec přeci jen nepřebrala. Našla vhodný kousek. Jen upozorňuji, že Visty, které jste si s notebookem pořídila, "nemají" rozhraní AERO, který vídáme na screenshotech z OS Vista. Takže se po zapnutí nelekejte, že některé efekty (glass efekt oken či minimalizační efekty) prostě nebudou k dispozici. :)