Kláveska SlimStar 220 - multimediální klávesy (*UZAMČENO*)

čus kucí,

tak tuhle docela fešnou klávesnici jsem si včera koupil :) za tři kila, no nekupte to.. oproti tomu datlovi, co jsem měkl předtím je to jiný kafe.. tamta přehlušila i hudbu :D

každopádně má 12 multimediálních kláves s dost nechytrým nastavením.. jako Woed a Excel, to jsou přátelé, ty využiji, ale PowerPoint ne.. pak je tam play/pause, stop a mute, avšak očividně spolupracují jen s WMP a ne s Winampem.. čudlíky na IE, Outlok a MSN objasňovat nemusím :) to není to pravé.. co teprve klávesa youtube? :D avšak uzamčení hodnotám kladně..

jde o to že ty co jsem vyjmenoval jako nepoužitelné by byly použitelné, kdyby se povedly synchronizovat s mnou používanými programy.. v nastavení je sice volba co má klávesa dělat místo defaultu, avšak je šedivá a tlačítko Open také.. nevíte někdo jak na to vyzrát? :)

co se klávesnice týče, co se dalo čekat za tři kila a to ještě necelá? multimediální klávesky jsou dost nekvalitní, klepou se a každá má jinou domácí polohu :D dvě se dokonce zasekávaly, tak jsem ji před chvílí vyměnil :D vběhl jsem do obchodu 10 minut po zavírací době :D
ale jako na psaní fakt dobrá klávesnice, má velký čudlíky, takže i z mé strany ubylo překlepů, pokud jste si všimli :D kdo nevyžaduje super kvalitu a multimedia, bude se mu na ni dobře psát.. ta vroubkatá "předložka" ji posouvá o třídu výše :D perfektní lék na nudu :D

toť vše, tímto končím :D omluvte můj dlouhý proslov :) snad se najde někdo, kdo mi poradí, byť by to stálo zásah do cfg programu klávesky..

Obrázek uživatele psychocowboy

nelze...

Obrázek uživatele TheALuminium

Nemůžu to tvrdit na 100% ale souhlasím s cowboyem. Měl jsem jich několik v práci a sice na standardní práci je dobrá, ale software odpovídá ceně. Pokud má ve firmwaru přednastaveno se kterým softwarem bude komunikovat, tak to ti podle mě nic nepomůže.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no právě, volba tam je, jen je šedivá.. a to mi nejde do hlavy, proč to tam je, dkyž to nejde.. každopádně co se dá dělat..

to psycho: už podruhé jsi mi odpověděl že nejde :D i s tim NTB a velikostí paměti :D sakra já mam na všechno takový štěstí :D

zasedle to je proto, protoze u nekterych tech multimedialnich tlacitek by to udajne jit melo.. u nekterych je to napevno...

a co se tyce druheho nelze - je potreba sledovat trosku trh a nekupovat hned co me brnkne do nosa... urcite ne v IT oblasti...

ano, ale tak na druhou stranu je to jedno, že se to nedá zvětšit.. přeci jen základním prvkem, na který musím hledět je cena.. na poznámky pro mě nemá NTB s nadupanou grafárnou smysl, i když by se vyplatilo vzít nějakej ten s lepší baterkou, tohle byla jediná dostupná volba a stačí to.. to je spíš o spekulacích, jak z toho ještě dostat o krapet víc.. :) aspoň jsem to zkusil..

každopádně nějak přes registry nebo tak by se jít nedalo? - v případě tý klávesky..

toto neni problem systemu, toto je problem klavesnice a jejiho FW...

myslíš, že je to přímo v klávesnici, že ona rovnou říká "zapnout Word"? není tam někde nějakej .cfg kde by bylo "key1=openMSwd.exe"?? :D

presne tak :) drazsi klavesnice maji svoje drivery promakane - viz logitech a jeho setpoint... tyto sunty to maji defaultne a nic s tim neudelas...

a nějak obelhat v systému by se to nedalo? jako nastavit ěnjakou asociaci že ať ho jakkoliv požádáš o MSN, spustí třeba ICQ (alias defaultní program)?

ne. LOCK