Zdravím,- dá se na tomto grafic.monitoru CG223W i obstojně domácky hrát hry ,(input lag,frame 1 nebo 2 ?)?.Je Overdrive kvalitní,nebo působí rušivě? Děkuji za informace.
Zdravím,- dá se na tomto grafic.monitoru CG223W i obstojně domácky hrát hry ,(input lag,frame 1 nebo 2 ?)?.Je Overdrive kvalitní,nebo působí rušivě? Děkuji za informace.
Je to vyloženě grafický monitor, ale s kvalitním panelem, takže si myslím, že hry by na něm neměly vypadat nějak zvláštně či špatně, spíš naopak, levnější negrafické monitory mají mnohem horší obraz obecně...
Díky za odpověď,- o kvalitě obrazu nepochybuji,jedná se mi o to,zda ve hrách nedochází k rozmazávání obrazu (duchy,šmouhy, .... ). Odezva je 6ms, ale nevím jak je to s input lagem. Na monitoru se bude i hrát (vnuk FPS),tak ať to i v tomto směru vyhovuje!
No, 6ms je hodně, ale pokud se tomu číslu dá věřit, tak by to mělo být cajk.. U grafických monitorů se očekává spíš statický obraz, velká dynamika ne. U her je to přesně naopak. Herní monitory jako takové ani nejsou, ale ty grafické vůbec, v tomhle ohledu jsou horší. Ale chceš si snad koupit 2 monitory? Pochybuju, že najdeš grafický, který bude zároveň dobrý na hry..
Nejlepší je ale jít se na něj podívat a vidět, co dělá..
Na 2monitory nemám místo ani plné využití.Jít se na monitor podívat by bylo to nejlepší,ale bohučel Praha je moc daleko.Já mám momentálně Fuji-Siem P19-2 S-PVA a ten je na hry vpohodě.Tak doufám,že daleko kvalitnější Eizo CG, v tomto směru horší není.
Ještě jednou díky za odpovědi!
No toto je stejná obrazová technologie, takže by na tom neměl být o moc hůř.. Ale tady je fakt za ty peníze spíš kladen důraz na statický obraz Adobe RGB prostor atd, než na dynamiku, i když v popisu o něm mluví jako o univerzálním monitoru... Asi ti nezbývá než doufat..