Ahojte,
máme novou tiskárnu, ale nikde nemůžu najít význam symbolů na předním panelu tiskárny. V příručce to není a na netu jsem nic nesehnala. Jde mi o výstražný trojúhelníček s bleskem uvnitř. Teď se to tam objevilo, tak radši netisknu :))
Poradíte prosím?
Díky
můžeš to vyfotit? :)) nedovedu si představit, jak to asi vypadá.. co to může znamenat? poškození elektrickým proudem?
Tady je ta fotka... nevím, co to znamená a nechápu, proč nemají v příručce vysvětlivky pro ty symboly... :shock:
teda.. to je hezké.. zkoušela jsi tiskárnu na chvíli odpojit ze zásuvky?
no už to tam mám 3. den, tak se občas přijdu kouknout, jestli to nezmizelo... nastartuju tiskárnu a ono to tam furt je. Chápu, že mi s tím asi neporadíš, spíš bych potřebovala odkaz, kde mám ještě hledat ten manuál, ať vím, co to znamená...
ahoj, to znamená: (13) Kontrolka Alarm
Tato kontrolka svítí nebo bliká oranžove, pokud dojde k chybe, napríklad pokud dojde papír ci inkoust.
Tady je ke stažení kompletní manuál: http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/CANON/PIXMA%20M... stránka 8 bod 13
misacek3030: děkuji moc. Takže je to inkoustem. Cartridge jsem naplnila plnící sadou a pak to vyskočilo.
Děkuji :))