problem s .asi knihovnou

Cus ... mam problem. Stahl sem si mod POLICE PORSUIT ... sou tam dva souboury s koncovkou .asi ---- tak sem najel navod na vkladani knihoven .asi bylo mi receno ze mam soubou dsound.dll skopirovat do hry a tim je nainstalovan asi loader a pak skopirovat mod vse sem udelal ale mod nikde ... hra se zapne zadna chybova hlaska davam tlacitko co bylo napsano v redme kterym se ma spustit mod a nic pls poradte. dik.

edit by tatik : změňte si název tématu na něco smysluplného.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

<pozn> návody jak vkládat příspěvky nikdo nečte, protože si myslí, že to nepotřebuje, ale nedovede pořádně vložit příspěvek..

myslíš že nám dojde, o jakou hru se jedná? zdržuješ jen sám sebe :)

jinak běžně to bývá tak, že potřebuješ extraktor zabalených souborů - různé hry používají různý nenzámý filesystemy a data sou v souborech .pak .3dx .sfx atd aby je někdo jako ty nenašel a ty musíš najít extraktor - kupříkladu na Mafii je to Mafia data extractor - ten ty soubory .dta vybalí na normální známé soubory, kde bude i ten .asi (myslím že asi jo :D ) a ten budeš muset nahradit tím jiným - tim změníš původní data a místo boltu ace budeš mít všade hummery H1.. :)
jsou ale hry kde se to takto nedělá, ale nevíme co je to za hru.. :P pokud chceš modovat, musíš si přoádně zjistit, jak se to dělá, pokud to neumíš nebo toho nejsi schopen, máš smůlu :P

Obrázek uživatele COOLJiriceeek

omlouvam se myslel sem ze tento server jen o ty jedny hre ... jedna se o gta iv

Obrázek uživatele TheALuminium

Koukám, že asi všude na našem serveru svítí nápisy GTA 4, nebo jsem snad slepý? No to je jedno, hlavně si změňte ten název topicu ať vám to nemusím mazat.

Obrázek uživatele COOLJiriceeek

mno treba tam ten napis jeden byl a ja klikl primo na nej tak sem myslel ze tady konkretne v tehle sekci se to resi .. mno nic smazte to stejne se tady rady nedockam ......

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, asi nedovíš :-? zkoumal jsem složky hry, ale žádný kloudný kabinet dat jsem nenašel.. o co se má jednat? mod auta, mapy, oblasti,..? ale zde jsem žádné .asi nenašel.. potřeboval ybch vědět jaké jsou v modu soubory a co který dělá a tak nejlepší bdue návod toho, dko to udělal ten mod žejo? toho se stačí držet..

btw nemám rád arogantní uživatele.. toto není online poradna ale fórum - nejme tu neustále, ale většinou až po škole atd.. hlavně nemáme věštící kouli a pravda, také nevíme všechno.. většinou víme ty normální věci a na jiné přídem, ale potřebujeme také aktivní přístup od tazatele, jinak to jde hůře, pomalu nebo vůbec..

no hlavně že jsi cool a že jsi si jistý, že Herní software = GTA IV, to chce velkou inteligenci to pochopit.. :)

Obrázek uživatele DMC.MotoBiker

Já mám s GTA moddingem velkou zkušenost ;) , ale bohužel pouze s GTA San Andreas, GTA IV je pro mě hexadecimální vesnice... :) Ale vložení nějakého módu snad ještě zvládnu :) , ovšem nemám možnost kde a jak to vyzkoušet, takže by snad měl stačit tento návod: http://www.gta.cz/gta4//clanek/navod-na-vkladani-asi-knihoven, je tam zdá se řečeno poměrně polopaticky vše potřebné... ;) Chyba může být jak v módu, tak i ve špatném provedení instalace! :))

Obrázek uživatele COOLJiriceeek

mnooo to je ten navod o sem podle nej delal ... pak mi nekdo rekl ze je v nem chyba .... ja uz zkousel vsechno na jinym foru sem posilal screen ty slozky a rekli ze ho tam mam nainstalovanej spravne ale i tak to nejde ... nechapu mno.

Obrázek uživatele Peca

Hlavně si změňte název toho topicu, jinak vám to zamknu. Poslední varování

Pokud nevíte, tak edit prvního příspěvku a přepsat na něco smyslupnějšího. Aby to trochu vystihovalo daný problém.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hoď sem odkazy na ten mod já se to pokusim namodovat u sebe..

Obrázek uživatele COOLJiriceeek

ses moc hodnej cenim si toho .... http://www.gta.cz/gta4/download/police-pursuit-mod-beta-4-0 zde ho stahnes