Nefungují mi hotkeys na zapnutí mikrofonu v již spuštěných programech(Lineage, W3 a další). Mám OS visty a od té doby, co je mám, mi to nejde. Zkoušel jsem si hrát s prioritou aplikací, ale nic nepomohlo. Prosím o radu. Děkuji...
Nefungují mi hotkeys na zapnutí mikrofonu v již spuštěných programech(Lineage, W3 a další). Mám OS visty a od té doby, co je mám, mi to nejde. Zkoušel jsem si hrát s prioritou aplikací, ale nic nepomohlo. Prosím o radu. Děkuji...
Tak zkusit jedině novější verzi pokud nějaká je a pokud ne tak asi nechat puštěný mic stále, protože já osobně s tímhle nemám problém. To bude asi také nejspíš tím, že nemám Vističky :))
Hm, čekal jsem teda víc odpovědí. Asi máš pravdu hold visty, jsou visty... Novější verzi vt těžko můžu používat, kvůli ostatním lidem, kteří používají tu starší verzi... ale dík za snahu :)
Vidím to na pohrání si v prioritách programů
Jedině tak bohužel, jak vidíš nikdo z naší redakce nemá Visty, stále jsme zůstali u Win XP, právě kvůli těmto detailům. Proto ti ani u nás nikdo moc neporadí. S Vistami řešíme poze základní věci. Spousta lidí mi tvrdí, že pomocí aktualizací a SP se už Visty blíží k podpoře jako Win XP, ale furt tam jsou takové ty detaily, které mi vadí a jejich nastavování je na celý den. Nechám otevřené téma, kdyby se náhodou někdo chytil ještě ...
Zdravím,
předpokládám, že Ventrillo je něco jako team speak akorát o něco lepší. Takže pokud běží ventrillo normálně na ploše můžeš se s ostatními bavit? Jinak já např. Visty mám na ntb a jediný, co jim vytýkám je zasekávání a pomalost plus zatím se v nich moc nevyznám...
Normálně na ploše běží v pohodě i při spuštěném WMP, Firefoxu apod. Ale při hrách mi nefunguje hotkeys.. Ta priorita nějak nepomáhá, takže jsem tak trochu ztracený případ... :o
Zkoušel jsi to přenastavit a projet nastavení Vnt?
Zkoušel, ale nevím, kdy naposledy. Letos maturuju, takže mi to moc nevadí. Až to budu potřebovat poradím si s tím sám. =) ale jinak díky za ochotu můžete už lock
Ok, nejsi sám, kdo maturuje :D