Ventrilo 2.1.4 vs. W3, Lineage2 etc. (*VYŘEŠENO*)

Nefungují mi hotkeys na zapnutí mikrofonu v již spuštěných programech(Lineage, W3 a další). Mám OS visty a od té doby, co je mám, mi to nejde. Zkoušel jsem si hrát s prioritou aplikací, ale nic nepomohlo. Prosím o radu. Děkuji...

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak zkusit jedině novější verzi pokud nějaká je a pokud ne tak asi nechat puštěný mic stále, protože já osobně s tímhle nemám problém. To bude asi také nejspíš tím, že nemám Vističky :))

Obrázek uživatele kokoslav

Hm, čekal jsem teda víc odpovědí. Asi máš pravdu hold visty, jsou visty... Novější verzi vt těžko můžu používat, kvůli ostatním lidem, kteří používají tu starší verzi... ale dík za snahu :)
Vidím to na pohrání si v prioritách programů

Obrázek uživatele TheALuminium

Jedině tak bohužel, jak vidíš nikdo z naší redakce nemá Visty, stále jsme zůstali u Win XP, právě kvůli těmto detailům. Proto ti ani u nás nikdo moc neporadí. S Vistami řešíme poze základní věci. Spousta lidí mi tvrdí, že pomocí aktualizací a SP se už Visty blíží k podpoře jako Win XP, ale furt tam jsou takové ty detaily, které mi vadí a jejich nastavování je na celý den. Nechám otevřené téma, kdyby se náhodou někdo chytil ještě ...

Obrázek uživatele Honza

Zdravím,
předpokládám, že Ventrillo je něco jako team speak akorát o něco lepší. Takže pokud běží ventrillo normálně na ploše můžeš se s ostatními bavit? Jinak já např. Visty mám na ntb a jediný, co jim vytýkám je zasekávání a pomalost plus zatím se v nich moc nevyznám...

Normálně na ploše běží v pohodě i při spuštěném WMP, Firefoxu apod. Ale při hrách mi nefunguje hotkeys.. Ta priorita nějak nepomáhá, takže jsem tak trochu ztracený případ... :o

Obrázek uživatele Honza

Zkoušel jsi to přenastavit a projet nastavení Vnt?

Zkoušel, ale nevím, kdy naposledy. Letos maturuju, takže mi to moc nevadí. Až to budu potřebovat poradím si s tím sám. =) ale jinak díky za ochotu můžete už lock

Obrázek uživatele Honza

Ok, nejsi sám, kdo maturuje :D