Jak stahovat videa z jinych stranek nez YouTube atp..

Je nejaky zpusob jak stahovat videa z jinych stranek nez je youtube apod. ? napr. na strance freshprincetv. jsou flash videa ale program youtube downloader (ktery nekdy dokaze stahnout i videa z jinych stranek) ani vdownloader na to nefunguji.. vzdy se obevi hlaska "Could not retrieve flv file" .. existuje nejaky jiny program co by to dokazal?

Obrázek uživatele Honza

A co plug-in do mozilly, ten si také poradí z mnoha stránkami.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

taky nepomaha, urcite nejaky zpusob je, protoze napr. video z dipdive.com taky nejde stahnout, ale hned ten den bylo uz youtube:D

Obrázek uživatele Honza

Dej mi nakej odkaz odkud to chceš stahnout, zkusim to.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

zkus treba www.dipdive.com ...

Obrázek uživatele Honza

Fresh prince mi nejde, a na druhym se fakt nevyznám :)) hod mi nakej link, kde už je klip.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

hmm www.mtv.com ale je to porad to stejny, vzdycky to pise could not retrieve flv file.. myslel sem jestli na to neni nakej programek nebo tak, protoze lidi to nejakym zpusobem stahujou, nektery z tech videi se totiz obevujou pak na youtube.

Obrázek uživatele Honza

Tak o takovym programu já nevim, možná ostatní, ale zkusil jsem co mam a nepochodil jsem...

Obrázek uživatele petapl

zkus Vdownloader

Obrázek uživatele VENY_RICO

a co třeba si nechat film načíst a pak si jej zkopírovat z cache.....logicky to bude ten soubor s nejvyšší velikosti (pochybuji, že by někdo dával na web veliký obrázek)........a koncovku přepsat na *.flv.....potom jenom sehnat přehrávač, ale to nebude jistě problém........(www.filehippo.com.....to jistí:))

Obrázek uživatele DMC.MotoBiker

Já osobně když potřebuji stáhnout video z nějaké stránky, zadám do Googlu název té stránky a po něm například video download nebo pouze download a Google mi většinou najde takovou stránku, která to video dokáže stáhnout... ;) Nemusí to ale fungovat u všeho, to je jasné, ale mě to zatím vycházelo... :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk