Jak zobrazit seznam - všechny fanoušky na FB?

Ahoj,

můžete mi, prosím, někdo poradit ohledně facebooku a seznamu lidí, kterým se líbí stránka?

máme vytvořenou stránku pro náš internetový obchod a každý měsíc losujeme (teď podruhé) výherce balíčku produktů. Chtěla jsem si sepsat seznam nových lidí, kterým se naše stránky líbí, a z 945 se mi jich zobrazilo jen asi 400. a ti, kteří tam byli minulý měsíc tam už nejsou. Jde nějak získat kompletní seznam lidí?
mám napsaná jen jména lidí a teď je nemohu vyhledat, když je klasicky vyhledám ukáže se mi jich spousta se stejným jménem a příjmením, nebo podobným.

může mi někdo poradit?

děkuju M.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravím, dobrý večer...

Bohužel tohle je velký "problém" při práci s fanoušky na facebooku. Pokud je mi známo, fanoušky si nelze zobrazit ve větším počtu (maximální množství je limitováno na posledních cca 400/500 lidí, co píšete), natož mezi nimi nějak vyhledávat. Dostupná data k exportu jsou ryze obecná, vybrání konkrétního uživatele bohužel nelze.

Mohu vám tak jedině doporučit, aby se soutěž realizovala v rámci nějakého příspěvku na "zdi", tedy lajkování a komentování příspěvku, kdy vždycky uvidíte všechno a zároveň si s tím zvednete i Facebook Engagement. ;)

TIP: Pokud chcete, aby i fanoušci lajknuli stránku, dejte to jako jednu z podmínek (oni neví, že si to pak nebudete moci zkontrolovat ;)). Takže problém se dá říci vyřešíte a ještě dosáhnete více věcí najednou...