Ahoj,
mám tu takový problém s výše jmenovaným routrem.
Vše fungovalo OKEJ, než před pár dny mi začal z ničeho nic v intervalech vypadávat internet. Nevěděl sem co s tím, tak sem aktualizoval síťový adaptér v NTB, to mi nepomohlo, tak jsem zkusil aktualizovat firmware ve WiFi a tady je kámen úrazu. Po Restartu WiFi mi začli blikat 2 ikonky na WiFi a to takový zámeček s Skem ve vnitř a ikonka jako u ovladače pro TV zapnout / vypnout. Nevěděl by někdo, jak probudit zase ten router k životu a co bych měl dělat s tim internetem? Děkuji :)
WN-300r
- Pro psaní komentářů se musíte přihlásit
Ahoj, pokud jsi updatoval firmware, je nyní router v defaultnim stavu, update proběhl hladce?
Budeš muset nyní zase router nastavit na původní hodnoty jak stranu WAN, tak wifi.
Já bych rád, jenže když ho připojím pořád bliká, zadám to prohlížeče tovární IP pro nastavení WiFi, ale stránka se nenačte. Zkoušel sem vypojit ze zásuvky a zapojit - nic. Zkoušel sem počkat, už asi 15 minut - pořád nic a bliká ten zámeček s Skem.
Děkuji za rychlou odpověď :)
PC je propojen s routerem kabelem? Ten zámek s S je jen On - Wireless security is On. Off - Wireless security is Off. Tlačítko power je také OK, ale pokud je přiveden kabel od internetu do WAN měla by svítit i ikona WAN a po zapojení PC do LAN i ikona LAN, zapojeno to teda je a stejně žádná odezva jo?
Ano je, ale pořád blikají jen ty dvě ikonky. :// ..
Nevím, jestli to má nějaký vliv, ale při aktualizaci softwaru byl router na několik vteřin omylem vypnut.
aha, tak to vliv má, to bude ono, nejspíš stím sám nic neuděláš, zkus písnout na podporu http://cz.airlive.com/support/support_faq_1.php?pd_id=
Dobře no, díky ;)