Mám PC s MS Windows 7 32-bit SP1 Pentium Dual-Core CPU E 6300 @ 2,8 GHz, 4,0 GB RAM, Intel G 41 Express Chipset.
OFFICE 2010 - Zjištěna chyba během instalace.
Na PC s Win 7 Prof mi přestaly fungovat Office Professional Plus 2010. Provedl jsem odinstalaci, vyčištění registrů RegCleanerem a opakované pokusy o nové instalace: Office.exe, Extrahování souborů, Zadejte kód Product Key, Pokračovat, Nainstalovat. Vždy pokus o instalaci končí oznámením Zjištěna chyba během instalace, Zavřít.
Při všech dalších pokusech o instalace stále totéž. Program mám legální.
Neúspěšným řešením problému s pokusy o novou instalaci se již zabývám od počátku tohoto roku.
Nainstaloval jsem si Open Office, ale nejsem s ním spokojen a velice mi nevyhovuje.
Děkuji za rady.
Honzajak
ahoj, předpokládám, že instalačka je na CD/DVD. Může být vadné medium, zkus obsah disku zkopírovat do PC a tam odtud instalaci udělat. Pokud nastane chyba při kopírování, zkus kopírování na jiné CD/DVD mechanice.
Zkusil bych stáhnout Office z netu a zadat tam příslušný kód, nebo ji prostě nadrzo cracknout. Originál zakoupený máš, takže bych nelegálnost neřešil :)
Program mám zakoupený přes internet a na základě emailem obdrženého sériového čísla si program opakovaně mohu stáhnout. Takže vada na zdrojovém médiu nepřipadá v úvahu.
honzajak
zkus ještě povypínat antivirák
I toto jsem již zkoušel. Zajímavé je, že jiné programy jdou instalovat bezproblémově.
Honzajak
Zkusil bych odinstalovat pomocí "MSICUU2.EXE" Na každou druhou věc má microsoft nějaký "fix it".
http://support.microsoft.com/kb/2438651/cs