OUTLOOK 2007 - jak exportovat poštu do e-mailu na seznam.cz?

Dobrý den. Prosím o radu.
Nainstaloval jsem v důsledku úplně zbytečně Microsoft Outlook 2007, abych otevřel starý archiv telefonních čísel. Outlook si ale stáhl, snad sám - nic jsem nezaregistroval, veškerou doručenou poštu z e-mailu na seznam.cz, takže tam nemám nic. JAK DOSTAT TUTO DORUČENOU POŠTU ZPĚT???
Moc děkuji.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jedině si změnit nastavení doručování, aby outlook už nic nestahoval a pak si veškerou poštu poslat

Obrázek uživatele Zlou

Díky za tip.
Už jsem zkoušel to někde nastavit, ale nemůžu to najít.

A to jde poslat z Outlooku nějak hromadně všechno? Je toho totiž opravdu hodně. Problém bude s datem doručení, které bude asi u všeho stejné - současné. Nějak to vyexportovat se stávajícími daty asi nejde, že?
Já jsem takový de.il, bych si nafackoval.

Obrázek uživatele Michal Čížek

nastavení účtu, tam bys měl smazat smtp.????.cz, pak by to nemělo přijímat poštu, ale odesílat ano. ono to nějak jde odeslat hromadně ty emaily, ale spojí se to do jednoho příchozího a ano máš pravdu všechny emaily budou jako od tebe a s časem odeslání. Jinak už moc nevím, již delší dobu s outlookem nepracuji.

Obrázek uživatele Zlou

Takže jsem v pr.eli a budu si ho muset nechat nainstalovaný, abych měl aspoň doma zálohu mejlů. Je jich tam za x let 3,5 tisíce. Sice to není životně důležité, ale občas se to hodí. Je tam spousta věcí ohledně smluv, komunikace s firmami, ...
Když si to přepošlu, nikdy tam už nic nenajdu.
Na nesmysl jsem změnil příchozí - pop3. Smtp je odchozí. Dík za provizorní tip. Já čekal, že tam bude někde okénko, kde se to jen zaškrtne. Tohle je sice jednoduché, ale abych se přiznal, nenapadlo mě to.

Když už to mám, musím tedy někde najít, kde se nastavuje, aby to nestahovalo došlou poštu, ale jen ji kopírovalo a tedy originál zůstal v poště na seznamu.cz.

Děkuju.
A pak že jde řešit vše. Taková kravina a takový neřešitelný průser.

Obrázek uživatele Michal Čížek

mělo by to být tady Nástroje-Účty-Vlastnosti-Upřesnit

Obrázek uživatele Zlou

Moc díky.
Byl jsem venku, tak píšu až teď. Dík za obrázek. To je nějaký starší, že? Už jsem to našel i ve svém. Stejné místo, ale jiná podkolonka. Bylo to hodně schované.
Takže už jen vrátit čas o 30 hodin a je to OK.
Jen nechápu, proč je primárně po instalaci nastaveno, aby se veškerá pošta stáhla. Proto to bylo hned po instalaci z netu automaticky fuč, protože se to stáhne jakmile má možnost.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano je to tak, POP3 je defaultně nastaveno na smazání ze serveru, hodně lidí to tak využívalo, nechávali si omezenou schránku na serveru a vše jim obstaral outlook, občas si outlook zazálohovali propřípad pádu systému někam na disk a jeli tak dokola. Musel by sis nastavit IMAP místo POP3, IMAP je v defaultu nemazat na serveru.

Obrázek uživatele Zlou

Děkuji za rady.
Myslel jsem si, že to nějak půjde napravit, ale nejde to. Dokonce jsem volal na seznam.cz, ale e-maily obnovit nejdou. Jedině tedy e-maily protřídit, což by stejně chtělo a pak je poslat zpátky na internetovou poštu. Taková maličkost a takové škody. Příště tedy instalovat ve stavu off line a hned to vše nastavit a zkontrolovat.
Děkuji za rady a snahu pomoci.

Obrázek uživatele Michal Čížek

jj, chybama se člověk učí, tohle už nezapomeneš

Obrázek uživatele Zlou

To tedy. Stačilo by mi, kdy se to stalo někomu jinému a jen mi o tom dal vědět. Z cizího krev neteče a malá škodolibá radost snad není nic tak hrozného.
Děkuju.