Dobrý den,
potýkám se s tímto problémem. Mám NTB Acer Aspire 5541. Po přeinstalovaní OS (z recovery) se mi nedaří rozchodit webovou kameru. Dříve šla, ale po re-installu vůbec. Zkoušel jsem naisntalovat aplikaci jak Chicony tak Suyin. Po spuštění aplikace Acer Crystal Eye Webcam se jen ozve zvuk signalizující chybu.
Setkal jste se s tím již někdo?
Ahoj, ve správci zařízení webku vyhledej a dej jí úplně odstranit, restartni. Vyhledej nejnovější ovladače na stránkách výrobce a stáhni si je. Pak ve správci zařízení dej to neznámé zařízení aktualizovat ovladač a urči mu cestu k tomu staženému ovladači, jeden si to vezme a druhý ne.
Výsledek je stále stejný. Stále jen ten výstražný zvuk a obraz nic
zkus tento:
global-download.acer.com/GDFiles/Application/Camera/Camera_Suyin_5.0.9.1_W7x86W7x64_A.zip?acerid=633978252687629758&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205541&OS=722&LC=en&BC=Acer&SC=PA_6
global-download.acer.com/GDFiles/Application/Camera/Camera_Chicony_1.1.74.216_W7x86W7x64_A.zip?acerid=633978251372928748&Step1=Notebook&Step2=Aspire&Step3=Aspire%205541&OS=722&LC=en&BC=Acer&SC=PA_6
Ani s jedním se to nedaří. Stále stejný výsledek,
ve správci zařízení je kamera instalována, nebo je u ní žlutý trojuhelník s vykřičníkem?
Bez trojuhelniku. Je tam jako Video WebCam ve složce Zařízení pro zpracování obrázků.
to spíš vypadá, že ti nejde spustit Crystal Eye Webcam, zkus stáhnout http://www.slunecnice.cz/sw/manycam-virtual-webcam/ a odzkoušet, jestli tady ti kamera pojede
Podle ManyCam ji pouziva jina aplikace...
Tak vyřešeno. Hrubá síla zvítězila nad pravdou a spravedlností. Z posledních nervů jsem zmáčkl plasty okolo oka kamery a ejhle, pár čar, jak když atari 800 xl načítalo gamesu a obraz naskočil. Zřejmě volný kontakt, neb jinak si to vysvětlit nedovedu.
MICHALE ČÍŽKU,
Tobě díky za tvůj čas a ochotu pomoci.
:D no není zač, takhle jsem teda závadu ještě vyřešit neviděl, ono to kladivo fakt bude fungovat na vše :D fak zajímavé, kde se ten nekontakt tak najednou vzal.
Tak dlouho jsem webku nepoužíval a docházím k názoru, že se to děje tím, že webka je umístěna inteligentně v místě, za které se NTB otv.írá