Chyba 'kód: 0x80070035 Cesta v síti nebyla nalezena

ahoj používám takovou aplikaci na mém mobilu pro sdílení dat na PC v té aplikaci nastavím v mobilu sdílenou složku a přes PC tam dávám soubory.Toto mi šlo do té doby co se mi na PC instalovala aktualizace od té doby když chci vjet do té sdílené složky mi PC vyhodí hlášku : Chyba 'kód: 0x80070035 Cesta v síti nebyla nalezena zkoušel sem googlit ale 95% návodu na odstranění problému je pro W visty :cool: :cool: sem si snad na 99% jistý že to způsobila ta aktualizace tak sem zkusil nainstalovat novou ale to nepomohlo :-( Firewall sem zkoušel vypnout a bez výsledku tak už nevím co mám dělat 8-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jestli víš jaká aktualizace to udělala, jednoduše jí odinstaluj, nebo udělej návrat bodu v čase. Jaký máš OS?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

mám Windows 7 Home Premium 64x a nevím jak bych odinstaloval aktualizaci tedy :))

START/OVLÁDACÍ PANELY/v položce PROGRAMY je ODINSTALOVAT PROGRAM/ po levé straně je ZOBRAZIT NAINSTALOVANÉ AKTUALIZACE/ poklepáním na danou aktualizaci se odinstaluje, je jen potřeba vědět která to byla.

Druhá možnost je návrat bodu v čase START/ OVL. PANELY/SYSTÉM A ZABEZPEČENÍ/ v položce CENTRUM AKCÍ je OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU. vyber datum před tvou aktualizací.

tak sem to odinstaloval a pořád se to ukazuje :-( :-(

ani návrat bodu v čase nepomohl?

to my nešlo :-( nebyl tma datum té aktualizace o které sem si to myslel nemohl bych ti zanechat kontakt aby to nebylo tak zdlouhavé ??? :-)

ten návrat bodu v čase vyber jakékoliv datum starší před aktualizací, kdy to ještě fungovalo

ale ja si tam nemohu zvolit jakýkoli datum :cool: :cool: :cool: :cool:

Je tam doporučené obnovení a podtim je vybrat jiný bod obnovení, to tam neni?

je ale nemohu tam někde napsat den :mad:

jaký máš OS? W7?

ano w7 už sem to tu psal když tak moje icq: 488732587

Musíš tam mít toto

a toto, neni tam žádný jiný bod? datum se nedá zadat jen zvolit

antivir máš jaký? byl také vypnut? nebo nějaký jiný firewall nainstalovaný nemáš?

zkus také povolit NetBIOS na TC/IP

mám avast a vypnutý nebyl snad to nevadí :(

ta aktualizace byla 26.6.2011

což tady nikde nevídím

a tamten druhý navod nepomohl

8-)

Našel jsem ještě jeden návod, nevím do jaké míry funkční:

Roger Grant
Roger Grant is offline Nováček

Datum registrace
03. 2011

Re: Chyba "Kód: 0x80070035 Cesta v síti nebyla nalezena

Zde je řešení "kód chyby 0x80070035 Cesta v síti nebyla nalezena" na Windows Vista a Windows 7 počítačů. Klikněte na tlačítko "START", vyberte "Ovládací panely", a jít do "Správce zařízení". Klikněte na "síťové karty", pak klikněte na "Zobrazit" a vyberte "Zobrazit skrytá zařízení". V rozšířeném zobrazení uvidíte dlouhý seznam číslovaných "Microsoft 6to4 adapter". My Windows 7 Professional Desktop měla 200 z nich. Klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte "Delete" na všechny, ale jedna z nich. Můžete dělat jen 1 na čas, takže to chvíli trvat. Máte-li pouze 1 vlevo, restartujte počítač a vychutnat si budou moci vidět vaše ostatní počítače v síti, včetně Domácí skupina souborů.

Pak už jen reinstal/ oprava systému.

[60635] W 7

Jestli Vám to nefunguje od té doby, co jste si nainstaloval aktualizaci, klikněte na tento program pravým tlačítkem myši a dejte - teď nevím přesně - "vrátit poslední aktualizaci" - nebo něco dosti podobného. :) :))