Jak odstranit při spouštění Win... op. systémy (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, mám disk rozdělený na dvě partition a provedl jsem reinstalaci Windows XP SP3. Při spuštění pc, se hlásí na výběr i původní win.. Odpočítá se 30s a automaticky se rozjede poslední nainstalovaný win. Jde mě o to, jak se zbavit toho prvního opr. systému, abych nečekal 30s :roll:
Formátovat disk 500Gb opravdu nechci, když je z 80% zaplněný.

Děkuji, problém vyřešen :-)

EDIT by Mozek: Musel jsem zkrátit název tématu, celý název byl - Jak odstranit při spouštění Win ostatní op. systémy. LOCK.

Obrázek uživatele DMC.MotoBiker

Chyba při instalaci (lidský faktor), reinstalace nemůže zanechat původní OS na disku, to co jste provedl nebyla reinstalace, ale paralelní instalace druhého OS na jiný disk, takže to jen pro pořádek, metoda pokus - omyl takto už někdy končívá, ale k věci, pokud nechcete provést formát disku, a nevadí vám pozůstatky vašeho starého OS na druhém disku, tak se stačí přihlásit do toho OS, který máte v úmyslu používat, a tam editovat soubor BOOT.ini, který se nachází na disku C:\ a je skrytý, nejsnažší možnost jak provést jeho úpravu je: Tento Počítač -> Vlastnosti -> záložka Upřesnit -> Spouštění a Zotavení systému (později doplním, teď jsem ve Vistě), a tam se dá nastavit jak čas při zobrazení výběru OS, tak i odstranění některého z nich, důrazně však doporučuji dělat jen to na co sám stačíte, nebo případně váš PC svěřte odborníkovy, jinak to může dopadnout ještě hůř... :))