Ahojte...
Můj problém je takový, že když zapnu dejme tomu operu a zapnu třeba 2-3 lišty, při načítání se mi to kousne a myš se pohybuje opravdu velmi sekavě, jakoby 3 FPS.
To zatím neni zase něco hrozného, ale protože jsem hráč PC her a dělá to i u her tak mi to začíná vadit. Zapnu třeba hru Counter-Strike 1.6, napojím to na nějakej server...když je tam zhruba 5 lidí, všecko jede v pořádku....jak mile je ale na serveru lidí více a já najedu kurzorem třeba na 4 lidi, okamžitě začne kousavá reakce (FPS ve hře však ukazuje stále 100).
Začalo mi to dělat zhruba týden zpátky, nikdy předtím mě to nedělalo.
Zkoušel jsem reinstal hry, nepomohlo....při antivirovém testu nebyla žádný vir nalezen...registry jsou všechny v pořádku....
Když se kuknu do správce úloh a seká mi to u opery, opera vytěžuje cpu na 100%....když mě zase seká hra, kuknu a hra vytěžuje cpu na 100%....prostě už nevím co mám dělat...
Předem dík..
hmmm.. kde může být sakra problém? zkus nouzák, jak se opera chová v něm? (nouzák s prací v síti)
co HDD, pracuje nějak když se to takhle kouše? že by byl na vině třeb PIO mód disku.. případně je možné, že se jedná i o hardwarovou závadu na operační paměti nebo grafické kartě.. jenže to poznáš jen testnutím dané komponenty v jiném počítači...
vybavuješ si jakoukoliv aktivitu v době, kdy to začlo dělat? špatné vypnutí, instalace sw, výměna hw?