Mnoho procesů

když dám zkratku ctrl+alt+delete tak v procesech mám plno blbin.Nevím co to všechno znamená ale když chci u nějakého souboru ukončit ulohu tak se mi třeba vypne PC nebo rest.!Hodně mi to zpomaluje počítač,čistím registry dělám antivirové testy,defragmentaci ale pořád je pomalý.Mám Athlon 2,8Ghz , 512ram,Ati radeon 9550 a pomalu si nazahraju ani hry z roku 2004.Třeba takové NHL 2005 se mi seká to samé fifa 07 i když to nemá takové nároky!pomužete mi někdo?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jistě, pokud ukončíte nějakej systémovej proces, tak se vám může vypnout pc, nebo restartovat, to je naprosto normální ... Mě například po startu se spouští 36 procesů, kolik jich máte vy?

Jestliže že je tam moc "blbin", redukujte je: win+r -> příkaz msconfig -> záložka "po spuštění" ...

Dále, jaký máte antivir? A co ad-ware, používáte? Můžete sem hodit LOG z Hijackthisu ...

Obrázek uživatele zeli24
[10563] pomalé PC

Také mám velmi pomalé PC kvůli velkému množství procesů. Už jsem zkusil všechno, čistili mi i logy, použil jsem tuneup 2008 a dalsi veci. Mam antivir AVG 8, mam tu CC cleaner, Ad-aware, ale problém mi to vůbec nevyřešilo. Díky za pomoc.

Momentálně mám spuštěno 35 procesů a počitač je velmi zpomalen. 8-)

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den založte si prosím svoje vlastní téma.

Obrázek uživatele Dick

No já bych to viděl na malou paměť RAM. 512MB je tak akorát, aby jeli XP bez problémů. Aby se dalo něco hrát, chce to min 1GB. U Visty 2GB. Přikupte paměť a uvidíte jak to bude svištět.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Dick wrote:
No já bych to viděl na malou paměť RAM. 512MB je tak akorát, aby jeli XP bez problémů. Aby se dalo něco hrát, chce to min 1GB. U Visty 2GB. Přikupte paměť a uvidíte jak to bude svištět.

mě běží XP na starym mzrákovi 256MB/133MHz + Celeron 2.0GHz a celkem vpohodě, stačí jen to dobře vyčistit a nemít tam bordel! ovšem co se týče her, tak na to už ten HW nemá, ale samostný systém běží vpohodě, dokonce sem to tak "vyladil" že se za 35 sekund zapne a za 15 vypne.. visty rozjedeš i s gigovkou..
co se toho přikoupení týče, kamarádovi jsem přidal do kompa msíto 256MB rovnou Giga a viditelné zrychlení spočívalo akorát v přechod ze 133 na 166MHz

To Warrick:udělej ten Log a hoď ho sem, raději nic neukončuj na vlastní pěst..
sválně se koukni v tom správci (Ctrl+Alt+Del) na využití paměti, zas tak velký nebude ;)