Modrá smrt a není to ramkama

Zdravím mám cca 2,5 roku starej počítač a mám problémy s modrou smrtí, nejdříve jsem si myslel že to bude ramkama tak jsem je vyměnil ale furt to padá a přišel jsem na to že to padá hlavně když si chci pustit stažený videa z youtube v flv ale občas to spadne i při hrách apod. Tento problém sem míval i dříve ale tam to vyřešila reklamace ale nechci být zase měsíc bez PC. Zajímavé že "slabší počítač" jede uplně s přehledem a za 5 let co ho mám sem musel přeinstalovávat win snad max 2x ale ten "svýho času nadupanej" mě už pěkně vytáčí a doufám že se udržím a nevyhodím jej z okna. Za 2,5 roku sem musel win přeinstalovávat cca 10-15x a vždy kuli modry smrti, mozna by bylo řešení přeházet nějaký střeva do toho slabšího a třeba bych měl pokoj ale nejříve se zeptám na radu odborníků.

Obrázek uživatele psychocowboy

spis bych to videl na disk... posli screen BSOD s definici problemu...

Obrázek uživatele Apofis

Tak tak se me podarilo to vyfotit mobilem ale citelny to je. Dela to kdyz si chci pustit nejaky film a obcas to dela aj u her. Posledni dobou byl klid po posledni preinstalaci win ale stahly se aktualizace a od ty doby by to blbne. Mam v pc uz dva HDD 1 320G kde je system a hry ale dulezity veci jako hudbu a filmy mam na druhym hdd protoze tomoü compu se uz neda verit kdy se zase po...
Po reinstalu me to vzdy da tak den az dva nez to tam vse zase nacpu a na to fakt nemam naladu. Chci prit na to cim to je aby byl OK a mohl bych se ho zbavit a koupit si spolehlivejsi nebo alespon lepsi streva do toho druheho.
Diky za odpoved

Obrázek uživatele psychocowboy

doporucuji precist http://support.microsoft.com/kb/314063/cs a kdyz to cist nechces, tak jednoduchy dotaz - ovladace jsou vzdy korektne nainstalovane?

Obrázek uživatele Apofis

Normálně z CD ktrerý mě k tomu dali. Ono to celou dobu šlapalo a pak to chtělo automatický aktualizace tak sem to odklikl, druhej den sem se chtěl podívat na film a prásk od tý doby to blbne bojím se že už x tá reinstalace nepomůže. Bylo by řešením reinstal a zakázat aktualizace i dřívější problémy byly vždy po aktualizacích a to mám XP legální.

Obrázek uživatele psychocowboy

podivej se na internet, na stranky vyrobce zakladni desky, jestli nevysly nejake nove ovladace treba pro chipset nebo ostatni HW soucasti desky...

dale zkontroluj ovladace pro grafiku a pripadne pro dalsi HW... tohle musi jit vyresit i jinak nez neustalym preinstalovavanim, jelikoz pouzivas porad ty same stare ovladace..

este i mrkni jestli neni novy BIOS...

Obrázek uživatele Apofis

Díky za rady zkusím to