Jak nastavit napevno zobrazení miniatur - NEmazání cache náhledů WinExplorer7_64?
Pokaždé když restartuji pc a otevírám složky s obrázky (jpg, pdf), náhledy těchto se pořád vytvářejí nově.
Na netu je více návodů na zrychlení načítání obsahu složek, ale nějak nomůžu najít tento případ.
díky za tip
Petr
Náhledy WinExplorer Win7_64_jak napevno
- Pro psaní komentářů se musíte přihlásit
Nemáš v PC nějaký čistící program? Mě totiž náhledy normálně zůstávají, a měly by zůstávat implicitně. Pokud nezůstávají, buď to někdo přenastavil, nebo tam máš nějaký "super" čistící program.
žádný čistící, nebo "samostatný" program tady nemám ;-)
možná pomůže nastavení velikosti centrální databáze, jaksi jsem zapoměl, kde to je v panelech? teď jsem zjistil, že se natahují pouze pdf náhledy, jpg tam jsou ty staré. Je to stejný i u tebe?
PDF se mi taky načítají vždy vznovu. Tam je to ale typ souboru třetí strany - není to implicitně Windowsí a tudíž se to do náhledů neukládá...
ok, to bude asi tím...
no problem
Možná na to existuje způsob, úprava registrů, ale když jsem zkoušel jednou program na zobrazení náhledů a ukládání třeba u .mkv a obecně neimplicitních videosouborů, tak to končilo v errorech.. Takže bych to spíše ignoroval..