Nejde vypnout počítač (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, na Windows XP se mi občas stávalo, že když jsem dal vypnout, tak se počítač nevypl ale restartoval. Teď jsem přešel na Windows 7 a nejde vypnout vůbec, pokaždé se jen restartuje. Vypínám ho podržením tlačítka napájení. Bylo mi řečeno, že by s tím mohla mít něco společného položka v biosu ACPI, to ale taky nepomohlo při změně parametru. Jinak mám základní desku Gigabyte GA-N650SLI-DS4.

Obrázek uživatele psychocowboy

zrejme vadny zdroj... mas moznost zkusit jiny?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zdroj tam mám nový, otestovat jiný možnost nemám, ale proč to teda na xp nedělalo (jen občas)?

Obrázek uživatele Eleanor1967

Zkontroluj si tlacitka napajeni.... jestli ti neskratuji nebo jestli je nemas zamackli x)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Odinstaloval jsem Win 7 a nainstaloval zpátky XP a už PC jde vypnout, takže chyba byla asi v těch sedmičkách, škoda, tak jsem se na ně těšil :-(

Obrázek uživatele Jiří Moos

To je škoda, pokud máš velký disk zkus ho rozdělit cvičně na dva partitiony a vyzkoušet Seveny znovu. Musíš mít nejnovější ovladače ke všem komponentám (stačí povolit aktualizace a Sedmičky udělají všechno za tebe). Ještě si s tím zkus pohrát, nevyzkoušet Win Seven je veliká škoda...Kdyžtak zase sloučíš partice když to nepůjde. :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Mam podobný problém. Počítač mi prostě nejde vypnout ani restartovat. Dam start vyponut a nevypne se, i kdyz mi treba nejaky program da restartovat nyní kliknu na to a stejne se nerestartuje. Mam windows XP sp2. Díky za odpověď

Obrázek uživatele tatik

Něco brání vypnutí. Zkuste vypnout co nejvíce programů v systray a potom restartovat.
V nouzovém režimu restart jde?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[32414] PCI

Problem s restartem vyřešen, ale teď mam nový. Pc mi hlásí po zapnutí nalezen nový hardware Jiný most na sběrnici PCI, ale nedá se nainstalovat a kvuli tomu mi nefunguje internet. Nikde jsem na to nenašel žádný ovladač. Zákl. desku mam od Asus, procesor AMD a graf. kartu Geforce 8600gt.

Obrázek uživatele tatik

1. Jak jste problém vyřešil?
2. Založte si nové vlákno s níže uvedeným problémem

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[32416] Re

Dal jsem ctrl+alt+del a ukoncoval jsem jeden proces za druhym a zkousel postupne restartovavat az jsem nalezl jadro problemu ktere jsem hned pote odstranil.