Net Framework (*VYŘEŠENO*)

Zdravím, nedavno jsem k programu, který již nepotřebuji stáhla Net Framework 2.0. Nyní procházím Přidat odebrat programy a mam tam i verze 3.0 a 3.5. Celkem to má cca 500 MB. Mohu to vše odebrat? K čemu je to prosím v PC dobrý?
V servisu mi bohužel nedavno rozdělili disk na dva a nyní mi neustále hlásí, že má málo místa.
Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

neznám jiný verze frameworku než 2.0, každopádně to tam nech,aspoň ten 2.0, zybtek smaž, ale předtim si to zálohuj..
framewok je totiž potřebný pro kreslení 3D scény, některý hry a programy jdou bez toho, ale je to něco jako DX nebo GPU Driver.. nemazat.. (aspoň si teda myslim, že to je, kdyžtak vyčkej na Adminy, až mě někdo opraví nebo odsouhlasí, páč to nevim jistě.. rozhodně to ale nemaž)

Obrázek uživatele Honza

Ahoj :)) ,
souhlasim s Tobiasem nemaž to, každý program nebo hra potřebují jinou verzi frameworku a verze 3 doplňuje pouze verzi 2, ta 3.5 je, ale podle mě zbytečná, takže té bych se eventuálně zbavil, když by něco nešlo vždy se dá doinstalovat.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

for Honza: díky Hanzi, nejsem až zas tak blbej, jak si myslim :)) takže myslim, že řešení je jednoznačný..

Obrázek uživatele Reny09

Díky za odpověd a rychlé reakce. :))
Mám přeinstalovaný PC, tak je postupně třeba doplňovat vše potřebné. Ale už se bojím experimentovat. :???:

Obrázek uživatele Honza

Přeinstalovaný systém jako komplet nebo jen windows? Protože pokud je disk rozdělen na dvě části je celkem rychle zaplněn, jak je velký ten disK?

Obrázek uživatele Reny09

Zálohu mi udělal, po nějakém poškození a spoustě chybách jsem si koupila legální Windows a nechala to přeinstalovat. Blb mi nechal na C jen 20 GB a D 55 GB. Mam NTB, tak jsem jen nechala rozšířit RAM, ale další disk se tam nedostane. To je pech. Když stále něco stahuji. Kdybych tu raději jen pracovala..... :))

Obrázek uživatele Honza

:)) Ten technik to udělal dobře, rozdělil disk na systémový oddíl a oddíl na normální použití jinak pokud máš notes, tak není ani problém si koupit externí disk, co se připojí normal přes usb.

Obrázek uživatele Reny09

To jsem již zvažovala, hlavně kvůli záloze. Ale C mohl nechat větší. Programy files na D dát asi nemohu, co? Do nich se už za chvíli žádný další program nevejde.

Obrázek uživatele Honza

No to by se změnila cesta ke všem souborům, potom by nebyly nalezeny a asi by nešly otevírat, ale praktické zkušenosti s tím nemám, podle mne to nepůjde. Leda si vytvořit složku program files třeba 2 na D a vždycky při instalaci programů zadat toto umístění také řešení.

Obrázek uživatele Reny09

OK, díky za rady, končím.

Obrázek uživatele Honza

Není zač, kdyby něco jsme tu stále :)) LOCK