NEZOBRAZUJÍ SE MI NÁHLEDY VIDEOSOUBORŮ

Win 7 Professional 64bit
Dobrý den, moc prosím o radu nebo aspoň o nějaký názor.
Ze dne na den se mi přestaly zobrazovat náhledy videosouborů ("obrázky", miniatury, nevím jak je to správně), namísto toho se mi každý videosoubor zobrazujeje pouze s ikonou programu ve kterém přehrávám (u fotografií vše funguje při starém). Pro přehrávání všech typů videosouborů používám Media Player Classic HC, mám (asi prý zbytečně) nainstalovaný také K-lite Codec Mega Pack. Kromě souborů .mkv a .flv se mi dosud všechna ostatní videa v zobrazení "střední" nebo "velké" ikony zobrazovala s fotonáhledem každého z nich, nejen že to bylo hezké, ale i velmi praktické pro rychlou orientaci (ač to jistě zpomalovalo systém). Ale už asi týden mi to takto nefunguje. Většinou se prý něco takového stane, pokud člověk nainstaluje nový software. Jediné, čím by to asi mohlo v mém případě být, je (kromě aktualizace K-lite Codecu) aktivace programu WD SmartWare k mému externímu disku Western Dogital, který používám už asi 2 roky, ale dosud jsem WD SmartWare nepouřžíval (ochrana disku heslem). Myslíte si, že by to spolu mohlo souviset? A jak tedy vše vrátit zpět, aniž bych nějak poškodil ten externí disk? (třeba nějakou odinstalací WD SmartWare). Nebo by za tím mohla být i jiná příčina? Zkoušel jsem i dát videa přehrát ve WMP, nebo KMP, ale náhledy se nezobrazovaly ani tam. A šel by případně systém vrátit k nějakému staršímu bodu obnovení, než který se mi nabízí v nabídce bodů obnovení? Třeba o měsíc zpět... Rád bych, aby se mi fotonáhledy znovu zobrazovaly.
Děkuju moc za každou odpověď! F.Hanák

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, udělej OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, vyber nějaké datum, kdy problém ještě nebyl a nech to pracovat.

Obrázek uživatele swami

Děkuju za odpověď, myslel jsem, že už nikdo nezareaguje a už jsem na to mezitím přišel díky nějakým vygooglovaným diskuzím na toto téma v angličtině. Pomohlo mi start - všechny programy - příslušenství - systémové nástroje - vyčištění disku

Obrázek uživatele 9881kamil

ÚPLNĚ TEN SAMEJ PROBLEM....
Zdravím všechny,nevím proč,ale když jsem nainstaloval K-lite Mega pack,Používal jsem a používám Media player classic home cinema ,tak jsem byl naprosto spokojen..asi dvě hod,přehraje to vše co potřebuji.

Ikonky u videa byly taky v pořádku...vypadaly jako kinofilm ,upřostřed byl vidět snímek co je tam natočeno a dole na pravé straně malá klapka321,ale po dvou hodinách se ikonka změnila z kinofilmu na ikonu klapky a není vidět nic....dá se to změnit zpátky na ten kinofilm,pokud ano prosím jak..díky moc.
Hodně dělám filmy v programu Windows live movie maker,je zajímavé,že když otevřu tento program a dám chceteli vihledat videa a najdu si je v počítači ,na flešce,prostě kdekoliv tak se najednou ikonana klapky změní na ikonu s kinofilmem s náhledem.Tak si takhle schválně pootvírám všechny složky ,kde mám videa a vše se změní na kinofilm s náhledem.Pak zavřu movie maker a otevřu si složky kde mám videa a ikona kinofilmu s náhledem zůstane.Ale jakmile vypnu pc a znova zapnu tak jsou ikony zase jako klapky.,nebo když použiji Cclaner,dříve to nedělalo...PC moc nerozumím a docela mě to štve,mám spoustu videí,ta ikona kinofilmu s náhledem byla super,věděl jsem co je tam natočeno,teď je tov p....Prosím o radu...DĚKUJI :-[Zkusil jsem to samé vyčištění disku a nic........ 8-) Win 7 profesional