Zdravím Vás, objevil se mi včera malý problém. Při hře Lineage II Interlude mi začala blbnout grafika. Mizely postavy, pulty, věci a viděl jsem jen sem tam jména. Nakonec se mi hra vypla a při opětovném zpuštění se mi Pc přepl do modré obrazovky. Opět tam byly nějaké povídání, ale všiml jsem si jednoho řádku, který se vlastně mění pokaždé v závisloti na chybě, díky které byl Windows ukončen. Tentokrát tam bylo: nv4_disp.dll - což je ovladač na moji grafickou kartu. Je nový - aktualizovaný s elektronickým podpisem Microsoftu a měl by být v pořádku, ale zdá se, že nějak zlobí zobrazení monitoru. Už při instalaci Photoshopu se objevilo, že máme špatné nastavení nebo co. Tak to spolu nějak souvisí, určitě. Nevím jak to mám opravit nebo mám vrátit změny v ovladači na rok cca 2004 tak nějak ? :(
Tak co s tim ? Nejake rady ocekavam.
Čau,
zkus nainstalovat starší ovladač.
Právě že se můžu vrátit k starší verzi, ale tím ztrácí svou výhodu aktualizace. :shock:
takze radsi budete mit aktualni ovladac nez funkcni, chapu to dobre? Nainstalujte starsi a pak se uvidi.
Hmm, tak ted jsem stahl ze stranek www.nvidia.com aktualnejsi ovladac, ktery je z 17.12.2007 a zatim se nic nedeje. Tak zatim dekuju a jestli se mi to vrati tak dam starsi verzi a hotovo. DIKy JO a jeste k bobkovi. Chapes to spravne, ale jak rikam jestli se tobude opakovat hodim starsi. :???: LOCK