Odstranění složky (*VYŘEŠENO*)

Mam několik složek s koncovkou Rar,po stahování,když je chci odstranit vyběhne hláška -Chyba při odstranování souboru nebo složky,soubor nelze odstranit: ze zdrojového souboru nebo disku nelze číst,velikost je 0 bajtů
dik fer1

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tak to se Vám soubor špatně stáhl nebo se ještě nedostáhl. Prohlížeče mají různé principy stahování - třeba Mozilla vytvoří stínový soubor staženého hned vedle ve složce, a do něj se ukládají data. Poté se přesunou do staženého souboru. IE zase ukládá data jinam a poté nakopíruje celý soubor do určené složky. Pokud jste stahoval s Mozillou, tak dokud se to nedostahuje, bude mít soubor pokus.rar stále 0,0B a stínový soubot vedle bude narůstat. Pokud stahujete přes download managera, tak ten to může mít zase jinak. Třeba Rapget ukládá nejdřív soubory s koncovkou *.rs a poté je přejmenuje zpět na *.rar.

Obrázek uživatele fer1

Stahoval jsem to přes Firefoxa mám tam několik ikon jak píšete,ale nevim jak je vymazat ,tohle už jsou hotové soubory nelikosti o bajtů,nedaří se mi ?

Obrázek uživatele Dick

Zkuste si stáhnout Ccleaner. Měl by to najít a odstranit.

Obrázek uživatele fer1

zkusim, už jsem zkoušel TuneUp utilitites

Obrázek uživatele fer1

Ccleaner nepomohl

Obrázek uživatele Dick

Tak mě jěště napadá spustit Total commandera jako správce a zkusit to vymazat. Nebo to zkusit pod nouzí. Taky jsem kdysi používal program System mechanic a tam při čištění byla určitě volba smazání souborů s nulovou velikostí.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Musíte smazat soubor, které se jmenují stejně - pokus.rar i pokus.neco. Pokud to nepomůže, tak restartujte PC a proveďte testy na havěť.

Obrázek uživatele fer1

Total commanderem to šlo ,dík Fer1

Obrázek uživatele Jiří Moos

Není zač. Total Commander je opravdu silný nástroj pro správu dat.

LOCK