Ovladace na mechaniku-nejde instalace OS

Dobry den,

na muj nove koupeny pocitac jsem si poridil Vista home premium 64-bit.
Spokojen,se svou koupi,jsem vlozil CD do mechaniky.S usmevem jsem odklikl "instalovat" (dostal jsem se az pres meny,kde mam na vyber jazyk instalace),pote mi nabehla tabulka...:

"Chybi pozadovany ovladac CD/DVD.Pokud pouzivate jednotku CD/DVD,disketovou jednotku,nebo USB flash ovladace vlozte ji nyni.

Poznamka:Pokud je instalacni medium v jednotce CD/DVD,muzete jej u tohoto kroku bezpecne vyjmout."

Tak,ojedinele,ze?Mam na vyber tri moznosti: Prochazet,ok,storno".

Radil jsem se s Mozek,podle jeho rad jsem stahl ovladace a pomoci prenosneho disku napichl na PC.Bohuzel,nejsou pro pc viditelne.

Ptam se tedy,jake mam moznosti?Mam jit a zadat o pomoc vyrobce(myslim tim toho,kdo mi sestavu sestavoval)?Nebo co jineho,by jste mi poradili?
Za kazdou radu dekuji.

Obrázek uživatele TheALuminium

Je možnost vyzkoušet jiný operační systém, protože na CD/DVD mechaniku nejsou drivery, ale firmwary. Přesněji řečeno, drivery jsou, ale na sběrnici k těmto zařízením a ty mají od verze XP všechny Windowsy v sobě, takže problém by být neměl. Jedině pokud máte nějakou special HiTEch mechaniku :)) . Zkuste například Windows XP 32bit a napište jak to dopadlo.

Obrázek uživatele Masternay

S Vasim kolegou Mozek jsem uz o tomhle debatoval.Zadny jiny OS nevlastnim a tudiz nejsem schopen nic jineho nainstalovat.Dnes se chystam telefonicky spojit s nejakym expertem od Alza,uvidime jak mi poradi.
Maximalne jim pocitac zitra dovezu,ale v duchu doufam ze ne.

Pokud ma nekdo jiny napad,jak se pokusit to zprovoznit,tak prosim at neotali:)

PS:Nemam zadnou high-end mechaniku,konkretne vlastnim tuto:LG GH22NS30( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59461 )

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ano, pro upřesnění - zkoušeli jsme nainstalovat firmware přímo při instalaci, jestli se to nějak nechytí, ale bohužel nic.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak zrovna tuto mám doma a vše mi jede jak má. Žádná potřeba instalace driveru/firmwaru, takže bych viděl buďto chybu v instalačním CD, chybu na základní desce, nebo chybu v mechanice což je nejpravděpodobnější.