Pc po úpravě nenaběhne (*VYŘEŠENO*)

Dobry den, potreboval bych vasi pomoc. Reinstaloval jsem kamosovi pc s tim rozdilem, ze jsem mu misto jeho ramek 2x 256. MB dal svoje 2x 1GB a taky jsem mu tam dal lepsi grafickou kartu. Reinstalovali jsme to teda a vsechno slapalo az na to ze kdyz si pc donesl domu a zapl net tak se mu po 10 min pc vypl a uz ho nezapl. Porad dokola se mu restartuje a to u obrazovky s vyberem moznosti spusteni.

Zajimalo by me jake jsou mozne priciny toho, ze se pc nezpusti, zjednodusene receno - cim to je, ze se nerozbehne?

Obrázek uživatele sasha.cz

Ahoj, co tam má za zdroj? Výrobce, watáž? Popřípadě když tam vrátíš ty staré ramky, udělá to také?

Obrázek uživatele Vlastik

Tak pc nabehlo nakonec a bylo s nim vic problemu nez s nemocnym chlapem, ale nakonec jsem to vyresil a bezi dobre. RAMky tam nesedly tak jsme je vymenil za stare a muzete tohle tema vymazat.

Diky :cool:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Nesedly jako i fyzicky?

Obrázek uživatele Vlastik

On mel kouzelny pc. Nesedly protoze meli jine casovani. Pak mu zase nesla klaesnice, pac se USB klavesnice zapina az s Windowsem a ne uz pri startu pc abych mohl zvolit BIOS.... Jo a pak se mi to rozesr.... kdyz jsem si hral s Veriferem.exe ve slozce system 32 - ten mi to pokazil nejvic, tak jsem vymazal to nastaveni, ktere jsem v nem omylem vytvoril uz to bezi. No proste chvili nam ten pc bezi krasne bez sekani - myslim X pand rally a pak tam neco zmenim a pridam ram a on se se zacne sekat a my porad dokola koumali co to je a cim to je :-D No i sebemensi blbost zpusobi sekani a tak :-D :cool:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ty ramky jsi měnil, nebo jsi k jeho přidával svoje? Protože kombinovat různé samozřejmě dělá neplechu... Nicméně považuji za vyřešené, dej vědět, kdybys v tom chtěl ještě vrtat :-)