PCP-PC Poradna (*UZAMČENO*)

S mým "Nejde spustit WINDOWS 7 Ultimate" To byla jen zkoužka.Mám originální WIN 7 A spustit jde.Žádný WIN XP Ultra edition 2009 a WIN XP Ultimate neexistuje.Jen tak Pro informaci.WIN XP PRO A WIN 7 Jsem si koupil za vlastní peníze.Vždy když vstupji někam kde to neznám tak si to ověřím.Tady to dobré není.

Poslední můj(IhomerI) Den Na PCP. Nashledanou.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak to je nám ale úplně takříkajíc u zadnice, že si jeden malý kluk hraje na testera poradny. Promiňte mi, ale opravdový odborník na testování by nepsal vaším stylem, navíc by si nedovolil psát v textu chyby a napsal by za svou firmu, anebo by napsal aspoň mail v odborném stylu. Tohle vaše "dětské" testování je spíše pro srandu králíkům. K tomu vašemu "Jen tak Pro informaci." jste si asi nevšiml, že jsem to do tématu psal, že tyto verze nikdy neexistovali, že jsou to jen laděné verze třetích stran a samozřejmě s nelegálním klíčem.
Doufám, že jste zde naposled, jinak vám budu nucen blokovat vaší IP adresu.
Přeji vám hodně štěstí s testováním další stránek :wink:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jen za sebe a k mémo komentu z minulého tématu: Microsoftem vyrobené Windows XP byly pouze Home Edition, Professinal a Server.. ostatní jsou nelegálné modifikace.. na názvu už nezáleží, ale pokud se budu soudit o název, WIN XP Ultimate 2009 "existují", Google se ti rád pochlubí počtem nalezených výsledků a třeba zde http://www.winxpu.info/ je domovská stránka jedné takové modifikace :P

Obrázek uživatele MirekPluskal
[44592] IhomerI...

Tak si příště nejprve projdi forum a nepiš sem takové bláboly.Můj názor na tuto poradnu je velice kladný.Pracuje zde převážná část studentů a to ve svém volném čase,což je určitě třeba brát v potaz :???: .

Obrázek uživatele Peca

IhomerI wrote:
S mým "Nejde spustit...

JJ další chytrák který si myslí, že spolkl všechnu moudrost a sám vlastně nic neví. S Win XP 2009 Ultimate jsem se setkal osobně, jsou to upravený winy od jednoho týpka tuším z Warfora.

Obrázek uživatele Michal Čížek

:D zdravím vás všechny, obdivuji vaši trpělivost, jsem asi blbej, ale mohl by mi někdo vysvětlit proč někdo zkouší (testuje) a co zkouší (testuje) a to nejenom tady, ale i na jiných forech a poradenství? Vždy jsem měl za to, že pokud mám problém, tak doufám, že mi někdo pomůže, stane se že i nepomůže a protože každej hledá nejlevnější cestu vyřešit problém, tak začne právě na takovýchto forech, kde ho to stojí min. jen čas, max. minimum peněz, než by to rovnou odnesl do PC servisu.
Abych pravdu řekl, když jsem četl jeho dotaz a informace o PC nechápal jsem, proč běžný uživatel má nainstalované 3 téměř totožné systémy, každý na vlastním disku o tak malé kapacitě a chce tam vmáčknout win 7. Ted už to vím, že je vtipálek a nestojí za nic, jen škoda toho času co mu tady lidi věnovali. Navíc zrovna tady, kde se staraj o kategorie témat, vyváženost vláken co do největší jednoduchosti, aby tomu každej rozuměl.
Takže milý malý hravý IhomerI Tady mě pomohli v řešení problému a všude jinde se na mě vyprdli, pomoc jsem našel často už i v historii tohoto fora, nebo mě alespon nakoply správnym směrem. Neboj nic že se ti to nevrátí na závadách v tvém PC, přinejhorším na dětech.
Omlouvám se všem ostatním že musejí číst slohovou práci, ale nakrklo mě to. Všem přeji tichý, rychlý a chladný chod vašich železokřemičitých miláčků.

Obrázek uživatele TheALuminium

Díky za podporu. Tímto zamykám téma, nemá smysl toto dále řešit :???: