Při přihlašování chybí "Doména"

Dobrý den, mám malý problém. Bratr mi na počítači chtěl změnit doménu přihlášení, aby mohl počítač připojit do místní sítě, ale po restartování přišel na to, že při přihlašování k uživatelskému účtu vůbec není kolonka "doména", tudíž nejde se přihlásit - není kam napsat tu nově změněnou doménu. Je tam jen "Uživatelské jméno" a "heslo".
Předem děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Dick

Myslím, že nerozumím. Pokud chcete počítač připojit do místní sítě stačí spustit průvodce připojení k síti a v něm pak zadat název počítače v síti, název pod kterým se má Vaše pc hlásit do sítě. Pokud chcete sdílet nějaké složky, musíte u nich povolit sdílení v síti. Najdete vždy ve vlastnostech složky. Název pc nystavíte i ve vlastnostech počítače. Pro připojení do sítě musíte také nastavit parametry na síťové kartě pc. IP adresu, DNS atd.

Nevím co myslíte pod názvem doména přihlášení. Adresa domény se zadává v internetovém prohlížeči, když chcete zobrazit nějako stránku.

Upřesněte prosím Váš dotaz.
-Připojením do místní sítě myslíte připojení ke sdílení dat mezi počítači v domácí síti nebo tím myslíte připojení k internetu přes nějakého místního poskytovatele - třeba wifi?
- jaký máte Windows?

PS: po upřesnění dotazu Vám odpovíme podrobněji, ale takto můžeme pouze všeobecně.

Obrázek uživatele Eleanot

Omlouvám se, skutečně jsem měla na mysli sdílení dat.
Windows mám XP Pro. Doménou je míněna doména při přihlašování počítače, ne k internetu.