Problém se spuštěním

Ahoj, po tom jsem si nedávno vyměnila boxovej chladič procesoru za lepší, mi začali blbnout windowsy při spuštění. Vždy když zapnu PC tak mi vyskočí nejdřív hláška error CPU fan a když to tedy F1 odmáčknu, tak se PC už většinou spustí ale někdy asi v 50% případů vyskočí ještě jedna hláška správce spuštění systému windows 7 a ta už odmáčknout nejde, protože přestane reagovat klavesnice, takže pc restartuju a celé se to opakuje. Větráček jsem samozřejmě kontrolovala a normálně běží, pc se nepřehřívá.
Mám windows 7 64bit.

http://imageshack.com/a/img746/2705/8jdQCN.jpg
http://imageshack.com/a/img661/3008/WT529u.jpg

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, v první řadě, větráček je zapojen opravdu do konektoru CPU FAN? Za druhé při výměně chladiče byl očištěn CPU od zbytku staré pasty a nanesena nová teplovodivá pasta?

Obrázek uživatele Pinotek

Ano zapojen je do CPU fan konektoru, kontrolovala jsem to, točí se, když s PC nějakou dobu pracuji a pak ho jen restartuji, tak žádná z těchto hlášek nevyskočí. Ano i pastu jsem dávala novou a starou očistila. Možná ještě zmíním, že jsem souběžně s větráčkem přidala i regulátor otáček abych ho mohla podle potřeby ztišit, ale ten jsem pak vyndala a přesně v tu chvíli to začlo tohle dělat.

Obrázek uživatele Michal Čížek

CPU zůstal starý, jen chladič se měnil jo? Pak bych znova překontroloval, jestli novej chladič řádně sedí na CPU. Po nanesení pasty pouze chladič přiložit na CPU a už sním nehýbat, ani dostran atd.

Obrázek uživatele Pinotek

Jj CPU pořád ten samej. Vážně myslíš, že by to mohlo být tim? SpeedFan ukazuje u CPU fanu 1,4k RPM, to by jinak neukazoval ne?

http://imageshack.com/a/img673/4654/FrMv5i.png

Obrázek uživatele Michal Čížek

jestli se měnil jen chladič, tak vtom bude teplota, můžeš klidně dát starej boxák jak se to bude chovat, tím alespon zjistíš, jestli je to opravdu jen chladičem, nebo se tam podělalo ještě něco jiného.