Proč zmizely ikony

Dobrý den potřebuji poradit. Po startu počítače normálně naběhne obrazovka ze všemy ikonami vše normální po chvíly všechny zmizí a zustane pouze tapeta a kurzor.Muže mi nekdo poradit děkuji.Operační systém XP home.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
vzpomenete si, kdy to poprvé začlo? To může dělat vir, ale taky může být chyba někde v windows.
Každopádně zkuste nouzový režim, čili restart pc, poté stisknete klavesu f8 a uvidíte jestli Vám pujde alespon on. Zkuste toto a poté přejdeme v další řešení problemu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Zkoušel jsem to i v nouzovém režimu a problém je stejný ikony se oběví a pote zase zmizí ko ntroloval jsem i viry a nic nenašel .Čim to mám zkontrolovat zkoušel jsem AD Aware a Spybot

Obrázek uživatele Honza

A můžete s pc nejak pracovat zmáčknete pravé tlačítko myši něco vyjede? dostanete se nějak do startu? Za jak dlouho Vám to zmizí?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ne nefunguje nic jenom správce uloh se mi podařilo spustit zmizí to asi po pěti vteřinách

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zkoušel jste se přihlásit jako jiný uživatel na počítači? Třeba jako administrátor? Jednou jsem dost podobný problém řešil, musel jsem se přes nouzový režim přihlásit pod jiným profilem, vše zálohovat, vytvořit nový účet a ten pak již bez problému fungoval ...

Obrázek uživatele Jones
[11930] RE:

Jakmile to zmizi zkus ve spravci uloh dat Soubor -> Nova Uloha a pote napsat explorer.exe . Ale zrejme to nepomuze. Tohle vypada na virus a nebo solidne poskozeny system. Doporucuji zkusit bod obnoveni, posledni znamou funkcni konfiguraci a jako posledni moznost obnoveni systemovych souboru z instalacniho CD Windows. Jakmile bude nektera z akci uspesna tj. pojedou Windows tak antivir a skenovat a skenovat.
Samozrejme uplne posledni moznost je celkovy reistal PC.