Složka Windows

Zdravím, můj počítač už nějakou dobu běhá fakt pomalu. Celý jsem ho pročistil ale žádná velká změna. Pak jsem narazil na složku Windows v : Tento počítač/ System(C)/ Windows a tan obsahuje asi 22 GB z kompletních 35 GB. Otevřel jsem ji a tam na mě vyskočilo hrozně moc složek a souborů, tak by mě zajímalo, které tam jsou hodně důležité? Myslím si, že je tam spousta souborů které by tam být nemuseli, ale bojim se je smazat aby se něco vážnějšího nestalo. Prosím o pomoc. Předem Děkuji.

Obrázek uživatele psychocowboy

jestli myslis slozku ktera obsahuje pismena KB a cisla, tak to jsou aktualizace... a to bych tam nechal :)

Obrázek uživatele tatik

Já mám 6 GB. Chce si to nechat vysčítat podadresáře. Musí tam být nějaký, který se bude vymykat velikostí. Zkuste sem napsat názvy třeba 5-ti největších. Hrozně moc je subjektivní pocit. Každý si může představit pod tímto jiný počet.
Jak máte velký adresář temp ?

Obrázek uživatele Křupas

Tak asi největší složka je Software distribution a má asi 625 MB, pak tam je nějaka I386 a ta má něco okolo 420 MB, a pak tam jsou jakop pod skrytejma nějaky s názvem : $NtUninstallKB896423$ a třeba $NtServicePackUninstall$ a ten má něco okolo 350 MB. Ale právě jsem zjistli zajímavou věc. Když kliknu na celou složku Windows pravym a dám vlastnosti, tak tam mi naskočí že obsahuje zhruba těch 20 GB, ale když ji otevřu a označim všechny soubory včetně skrytých, tak je tam najednou jen asi 5 GB. To by mě teda opravdu zajímalo kam se podělo těch zbylých 15 GB. Prosím o radu nějak bych to chtěl pročistiit a zrychlit počítač, ale nechce se mi přeinstalovávat windows.

Obrázek uživatele Křupas

A ten adresář temp má asi 65 kB. NEdá se ten počítač pročistit nějakym speciálnim programem? Použil jsem CCleaner ale nic moc velkýho se nestalo.

Obrázek uživatele tatik

A co vrátí třeba Total commander? Jakou velikost?

Obrázek uživatele Křupas

Nepochopil jsem otázku, ale total comander nepoužívám a ani ho nemám.

Obrázek uživatele tatik

Zkuste jej pro tento případ nainstalovat a nechat si od něj zjistit velikost adresáře Windows. Můžete samozřejmě zkusit i třeba Salamandra