slozku otevrit,ne hledat!!!!

Ahojky,potrebuju prosim poradit s mozna jednoduchou veci, ale ja uz nevim kde hledat napravu. Kdyz chci otevrit slozku treba z Dokumentu, otevre se mi pruzkumnik, tedy Hledat...ne Otevrit..Nevite cim to je? Mam to nastavene v ovladacich Mysi,nebo u slozek...? Diky za odpoved predem.

Obrázek uživatele TheALuminium

A jaký máte operační systém?

Obrázek uživatele cutegirl
[38795] OS

:-) Microsoft XP Professional 2002 :???:

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[38796] Řešení

Dobrý den,

na přiloženém obrázku jsem se pokusil co nejdetailněji vymodelovat postup vaší opravy - otevřete libovolnou složku - Nástroje - Možnosti složky - (záložka) Typy souborů - (zde najděte) Složka - Upřesnit.

Ve spodním horním okně vidíte situaci, kterou máte zřejmě na vašem PC nyní i vy - explore je nastaveno jako výchozí hodnota (tučně). My potřebujeme, aby slovo open bylo napsané tučně, tedy klikneme na něj a dáme Nastavit jako výchozí. Poté již stačí vše potvrdit tlačítkem OK.

Obrázek uživatele cutegirl

Pokusim se to nastavit, dam vedet, mockrat Vam dekuji za ochotu pomoci!:)

Obrázek uživatele cutegirl

Ach jo...( Udelala jsem to presne takhle,kdyz jsem otevrela tak prave "open" bylo tucne,ne explore, a jediny OPEN mi nedovojuje nastavit jako vychozi, kdyz na to kliknu tak se zobrazi jen moznost !novy! Posilam vyfoceny soubor v priloze Vam, abyste to videl na vlastni oci...;)