Uživatelské účty v XP

Ahoj
Mam jeden problem. Mel jsem na svem PC dva ucty (napr. A , B) Učet A je učet kam chodí celá moje rodina jelikož tam mám sve osobní věci fotky videa atd. Tak jsem si založil učet B na kterem jsem si delal sve veci a taky zašifroval svoji složku normálně pomocí windowsu kliknutim na složku dal jsem Vlastnosti - Upřesnit - a zaškrtnul políčko "Šifrovat obsah a zabezpečit tak data" takže jsem si mohl fotky a videa prohližet jen na svem uživatelském učtu... Dnes jsem ale musel zformátovat PC a tím padem se učty smazaly a ja si ted nemužu prohlížet svoje fotky a videa protože k nim ma přístup jen uživatel s učtem B který už ale neexistuje... Jak to mám udělat abych se na moje fotky a filmy znovu dostal a mohl si je prohližet???
Prosím o pomoc děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud jsi sformátoval disk, tak už asi nijak, nanejvýš placenými programy, tkerý umí najít data na naformátovanym disku, pokud jsi ho formátoval rychle, pokud jsi formátoval kompletně, už neni šance..

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pokud jsou data šifrována a jsou pořád fyzicky na disku, tak téměř žádný problém není. Účet administrator by měl mít přístup naprosto ke všemu - tedy i k zašifrovaným položkám. Jinak samozřejmě existuje řada programů na dešifrování dat.

Obrázek uživatele cybercze

Pokud to dobře chápu, na složku se zašifrovaným obsahem normálně vidíš, ale nemáš do ní přístup... zkus ji změnit vlastníka. Pravé tlačítko na složce>Vlastnosti>Zabezpečení>Upřesnit>Vlastník.
Pokud jsi loglý za účet s administrátorskými oprávněními, měl bys být schopen vynutit si změnu vlastníka na tento účet a tím získat přístup jako owner...