Win.7 nechce se spustit

Dobrý den,
mám takový problém s os win.7. Když ho zapnu tak se ukáže jestli chci spustit normálně nebo aby se pc opravil. Skusil jsem oboje ale u obojí se nic nedělo. U spuštění normálně se mi načetlo spouštění systému windows a tam se to dál nehlo ale neseklo se to prostě to stálo. Oprava systému se načte a poté je černá obrazovka a nic se neděje. Předtím jsem normálně PC vypnul na liště. A druhý den se mi stalo tohle.

Budu rád za všechny vaše rady. :)

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, popis odpovídá poškození systému, takže bude potřeba zjistit proč.
Pokus se spustit PC v režimu nouze s prací v síti, stáhni HD Tune trial 5 www.hdtune.com/files/hdtunepro_500_trial.exe , spust, jdi na záložku HEALTH a udělej screen, ten sem vlož. Pokud disk nevykáže hrubé poruchy, budeš moct udělat opravnou instalaci systému na tento HDD, pokud disk bude na pokraji životnosti, což asi bude ( to co se ti stalo je právě ten případ ), bude třeba nový HDD.

Obrázek uživatele esomuscz

Nouzový režim se sítí se mi nechce spustit načte se po system32/DRIVERS/AtiPcie.sys a dál nic.

Obrázek uživatele Michal Čížek

takže problém už tady. Takže budeš muset vytáhnout disk z PC, vložit jako druhý do funkčního PC a tam spustit HD Tune, zvolit ten tvůj disk a udělat screen. Při této příležitosti si zazálohovat důležitá data, protože tě reinstalace nemine.

Obrázek uživatele esomuscz

Nemám možnost přepojit disk mám jen jeden pc a to ten s kterým mám tenhle problém a potom Notebook. Nešlo by to nějak přeinstalovat ? Tedka zrovna nemám finance na nový HDD.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano přeinstalovat to můžeš, jen pokud je vadný HDD, budeš zachvilku tam kde jsi nyní, budeš muset oželet data o která přijdeš tvrdym reinstalem. S největší pravděpodobností systém nainstalovat půjde, hned si zkontroluj HDD a pokud budeš mít velké štěstí (malou smůlu) systém se zhroutil nějakym virem.

Obrázek uživatele esomuscz

Jak ho mám přeinstalovat ? V tomhle se moc nevyznám tak se omlouvám ..

Obrázek uživatele Michal Čížek

máš instalační DVD?