Windows XP Profesional na HDD

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je to s windowsem, který neinstaluji z cd, ale přímo z HDD od výrobce (včetně ovladačů grafiky, základní desky, apod.). Jelikož je v angličtině a já bych chtěl český, včetně rozdělení disku na C a D, což mi původní windows nedovoluje, nevím však, co se stane, když nabootuji český win se stávajícím a také nevím, kde je umístění tohoto stávajícího winu a ovladačů již zmíněných - důležitých pro další instalaci jak starého tak i nového windowsu. Prosím, poraďte.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
takže pokud Vám, to ted funguje, tak bych nechal normálně naběhnout windows, našel si ty důležitý ovladače zazálohoval si to na cd nebo dvd.... ten instalační soubor bych taky vypalil, poté celý disk zformatoval a nainstaloval tedy ty nové windowsy.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji Vám za radu, ještě bych se chtěl na závěr zeptat, zda se dá někde v PC nebo na internetu najít Windows Media Center jako samostatný program, nebo jestli musím použít WinMedia Center Edition a zda mi bude fungovat dálkové ovládání, které bylo součástí PC na novém Windowsu.

Obrázek uživatele Honza

Myslíte windows media center, určitě dá na nějakých warezforech, torrentech atd....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takže jsem vše úspěšně přeinstaloval, mám však jeden problém ohledně základní desky. Ze stránek výrobce jsem si stáhl Via Hyperion Chipset Drivers, který jsem ihned nainstaloval, ale Prostředky základní desky ve Správci zařízení mi hlásí, že Pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače. Tak bych se chtěl zeptat, co mi ještě chybí (?) k úplné doinstalaci základní desky, nebo jestli je vše v pořádku. Vlastním základní desku Cuba (MSI MS-7301) Motherboard. Na HDD mám stále zahovaný tzv. Backup - je to část disku C, ale nevím, jak bych v případě nutnosti obnovil Windows z tohoto umístění. Děkuji za radu.

Obrázek uživatele Honza

Koukal jsem se co je ke stáhnutí k Vaší desce a je to budto nový Bios, ovladače zvukové karty a jak jste již zmínil Via chipset driver, takže podle mě je vše v pořádku.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuji Vám za odpověď a za vaše rady, hned se mi lépe dýchá :-) .

Obrázek uživatele Honza

Nemáte za co, nechám to tu otevřené, kdyby se něco dělo.... :))