Windows7

Ahoj,mam moznost si nainstalovat beta Windows7 poradte mam tozkusit nebo raci ne....

Obrázek uživatele MirekPluskal

Pokud můžu poradit,já bych si počkal na plnou verzi Windows7.Sice nevím,kdy má přesně vyjít,ale samozřejmě záleží jen na tom,jak se rozhodnete vy sám.Já jsem tu měl na poradně podobný dotaz,bylo mi doporučeno si počkat na plnou verzi. :???: A ještě malá rada,nějaké podrobnosti o Win.7 najdete na domovské stránce této poradny.Také další podrobnosti najdete na domovské str. Windows7.

Obrázek uživatele tulas
[29404] Windows7

dekuju za radu.

Obrázek uživatele MirekPluskal
[29405] Nemáte...

Nemáte zač děkovat.Doufám,že vám to pomůže,jak se rozhodnout :???: .

Obrázek uživatele tulas
[29406] Windows7

tak o tom budu uvazovat chtel jsem to jemon prubnout jakej to je rozdil,cetl jsem recenze a hodne lidi to chvali.. ja mam XP.Ale asi jo jeste jednou dik.

Obrázek uživatele TheALuminium
[29407] Windows7

Doporučuji to předtím zkusit na virtuálním PC viz. http://www.pcporadenstvi.cz/microsoft-virtual-pc-2007

Obrázek uživatele tulas
[29408] Windows7

dík určite to vyzkouším

Obrázek uživatele petapl
[29409] Re: Windows7

ano s windows 7 jsem byl spokojen ale je to jen zkušební verze max. 180 dní

Obrázek uživatele Jiří Moos
[29410] Windows7

Zdravím, pokud budete zkoušet Win7 na virtuálním PC, tak pravděpodobně neuvidíte grafiku jak má být - většina virtuálních PC nemá zdaleka takový výkon jako grafické karty na PC opravdovém a o grafiku jde u Win7 hodně. Doporučuji rozdělit disk, nainstalovat a pokud se nebude páčit, tak zase naformátovat a sloučit partitiony. Ta beta se v dnes již nedá stáhnout od Microsoftu, ale jidne na internetu je jich také pěkná hromádka. Serial number se dá stále generovat přímo u Microsoftu, přičemž Win7 beta ztrácí platnost 1.8.2009. Poté budete muset nejspíš přeinstalovat na novější verzi.

BTW: Mě se moc líbila a rozhodně si ji chci udržet. Problémem jsou zatím ovladače, ale jejich zásoba se den ode dne zvyšuje a můj PC je naštěstí plně podporován :lol:.