Zálohování záložek ve FIREFOXU6.02

Ahoj přátelé.

Obracím se na vás s otázkou , zda by bylo možné si zálohovat záložky ve Firefoxu
takovým způsobem aby byla vedle textu i webová adresa . Je možné že si na PC příliš vymýšlím ale bylo by dobré mít na přenosném HDD toto uloženo . V případě nezvratného poškození HDD bych zde mohl adresy pomocí Ctrlc... CtrlV překopírovávat . Data mám zálohována , ale v Záložkách mám uložené pro mne velmi důležité informace. Mimo HDD..C kde mám systém XPSP3 mám v PC ještě další HDD F. Mám představu zda by nebylo možné mít adresy uložené i zde.
Pokud si vymýšlím nesmysly .. velmi se vám omlouvám.

Díky Ahoj Slávek.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano mělo by to jít jako u nižších verzí, nahoře rozroluj ZÁLOŽKY a klikni na ZOBRAZIT VŠECHNY ZÁLOŽKY, hodí tě to do KNIHOVNA STRÁNEK, kde je import a export

Obrázek uživatele slavek

Díky za odpověď.

Takto jsem si Záložky již zazálohoval. Ovšem jsou zálohovány pouze v případě pokud je v pořádku HDD a jeho příslušný Firefox. Já bych byl velmi rád pokud by bylo možné z PC " dostat " například : Manuál k fotoaparátu ...a jeho ... webovou adresu.
Vždyť to v PC někde logicky uloženo být musí.
Myslím že by takový -to adresář se zamlouval více zájemcům o PC.
Díky ....
Ahoj Slávek.

Obrázek uživatele Michal Čížek

aha, takže máš disk s OS, který nejede a potřeboval by jsi získat uloženou stránku z firefoxu, ano dá se to na disku najít, pokud ten disk je viditelnej při vložení do jiného PC s funkčnim OS a disk se normálně zobrazí. Tyto údaje jako záložky atd. se neukládají do PROGRAM FILES/MOZILLA FIREFOX, ale už nevím jak na jiných OS, ale ve W7 to je POČÍTAČ/MÍSTNÍ DISK C/USERS/ vyber nick uživatele kdo měl ty záložky /APP DATA / LOCAL/MOZILLA
dál je to v ....... APP DATA / ROAMING / MOZILLA
(myslím, že stačí jen mozilla z LOCAL)

obě složky MOZILLA nakopíruj na stejné místo funkčního OS a po spuštění firefoxu, by jsi měl mít původní záložky.

Jinak toto mě už také vyškolilo a mám na datovém disku list zápisníku s adresama, zástupce na ploše a furt přidávám

Obrázek uživatele slavek

Díky kamaráde.
Já zjednoduším svůj dotaz.
HDD i záložky zatím fungují. Ale HDD mám již dlouho a tak raději bych měl takový
názorný slovník . kde by bylo.. např...Výpočet zesílení zesilovače .... a vedle webová adresa . Pokud bych toto získal mohl bych si to klidně vytisknout , popřípadě
zaslat kamarádům radioamatérům.

Již jsem podobné " SLOVNÍKY" na webu našel . Rád bych měl ten svůj. Zde bych adresu mohl překopírovat ... nebo i opsat do vyhledávače. Velmi Ti děkuji za trpělivost. Jsi velmi ochotný. Díky. Ahoj Slávek.