Změna xp pro na home

Potřeboval bych poradit. Mám na svém compu nelegál XP Pro. Teď jsem si koupil legál XP Home a chci ve své podstatě zlegalizovat OS. Nejde vlastně o nic jiného, než zavést do systému Key code. Nevím však, jak to udělat. Mám prostě vrazit instalační CD do mechaniky a přeinstalovat celý OS? Anebo dát jenom opravit, s tím, že by mi zůstaly všechny věci na HDD? Nemám s tím zkušenosti, prosím poraďte. Díky.

Obrázek uživatele tatik

Gambry wrote:
Nejde vlastně o nic jiného, než zavést do systému Key code. quote]
A to je ten kámen úrazu. Keykod home nedáte do Prof. Dělal jsem stejnou věc. Řešil jsem to tak, že jsem si zformátoval HD a nainstaloval home. Ono totiž to PC tu čistku potřebovalo :))
Určitě bych si zazálohoval důležitá data. Stát se může všechno. Pak bych zkusil opravnou instalaci. Nejsem však plně přesvědčen o její funkčnosti. Pak by bylo třeba instalaci Windows odstranit při instalaci a nainstalovat zmiňované home.

Obrázek uživatele albrecht1
[91545] dotaz

vyměnil jsem windous xp za windous 10 a mám problém,že nemohu otevřít některé jazykové CD a také mám starší tiskárnu HP Photosmart 8150 a nejde spustit instalační CD .Prosím poraďte , děkuji  Albrecht