Zvíšení fyzické paměti

Dobrý den dnes sem si stáhl CS:GO a hrál sem ho takový 3 hodiny.Pak se mi začalo sekat a a tak sem to musel nakonec vypnout přes spávce uloh,když mi naběhl tak mi to uakzovalo fyzickou paměť na 94% a šíleně se mi seká od té doby pc.Když nemám zaplý internet ani nic tak mám 30% fyzickou paměť.Děkuji za odpovědi
..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Stáhni si program-Mem Reduct-je zdarma a ten ti bude po nastavení hlídat velikost RAM paměti automaticky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To prosím raději nedělej. Kolik máš paměti v MB?
Když pustíš na pozadí Task Manager/Správce úloh, můžeš sledovat jak roste využití paměti v čase a kdy/jakým procesem. Ano, pravděpodobně je to CSkem a nejspíš jediným rozumným řešením je přikoupit operační paměť. Dneska je fakt levná.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Nevím,proč by měl být program Mem Reduct nevhodný pro paměť RAM.Samotný program paměť testuje a čistí.Já ten program mám naistalovaný a nemám žádné problémy s pamětí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Protože "uvolňování paměti" jde proti logice "používání paměti". Program se uloží do paměti proto, aby běžel rychle. Tenhle zázrak, který frčel v době 128MB ram na Windows XP odsune takový program do SWAPu, odkud mu trvá minutu se zase spustit, takže když ho potřebuješ, budeš akorát čekat.
Samozřejmě to má smysl pokud se ti po RAM natahají programy, které nechceš a potřebuješ nutně udělat místo pro nějaký jiný, ale jde o krizové řešení a v moderních počítačích je vyloženě kontraproduktivní. Nezrychluje, naopak ještě více zpomaluje.
Dnes se daleko více vyplatí koupit další paměť, protože 8GB stojí tisíc korun a ne pul milionu, jako před lety.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Děkuji za vysvětlení,tak hluboké poznatky nemám,ale chtěl jsem pomoci v rámci svých možností a zkušeností.