Chlapy do toho!!!!

Ahojky!!

PC mě baví a zajímá,a tak chodím na různá fora o něm,no přesněji řečeno !!chodila!!,dokud jsem nenarazila na Vaše forum.Od ted co vidím,že se snažíte opravdu každému pomoct jak můžete,nechám si v oblíbených stránkách PC jen ty Vaše.Ono občas stačí,když člověk vidí,že si ten problém aspon někdo přečetl,když né poradil.Ale v jiných forech neudělaly ani TO!!! :o

Moc děkuji že jste.!!! :wink: :))

PS:i když opožděně,ale přece:Přeji Vám všechno nej,nej,nej do Nového roku 2008

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já sice do týmu PCP nepatřim, ale snažim se tu taky lidem pomáhat jak jen to jde, přeci jen sem už nějaký případy aj vyřešil, ale i tak bych za sebe i za ně chtěl poděkovat za přání i za poděkování a snažíme se co to de, já sice nemam takový znalosti a zkušenosti jako admini, ale společně zvládneme nemožné :lol:

Obrázek uživatele aquala

Není zaco děkovat,my děkujem Vám.

Závidím adminům,taky bych chtěla mít takové znalosti ohledně PC jako oni,Snad v důchodu. :-( :-( :-(

Držím Vám palečky at dlooooooooouho vydržíte!!!!!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já jim taky závidim, ale oni sou spíš specialisti, jeden na HW, druhej na SW, já tak smíšeně, s lecčim sem se do styku dostal a tak to vim, ale co sem nevyzkoušel, s tim nikomu neporadim, snažim se co to de. a PCP? o to se nebojim, to je tak skvěe rozjetý, že neni šance, že by vubec někdy mohlo zmizet, bez něj to prostě lidi ani neuměj, a výhoda o proti jinýmu féru je, že i dkyby vám měli říct kravinu, tak jí řeknou, je to dlouhá příhoda ja sem se sem dostal ale přesně kuli tomudle sem tu zůstal! taky děkuju PCP za spoustu užitečnějch rad, a za to že tu mam možnost aj já lidem pomáhat.

Obrázek uživatele aquala

Co k tomu dodat.!!
Prostě super!! :)) :)) :)) :))

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[15451] THX

Mnohokrát děkujeme!

K tomu se snad ani nic jiného říci nedá. Právě kvůli tomu všemu jsme s tím začali. Chvála a vaše spokojenost je pro nás něco nepopsatelného. Musím vás však trochu varovat: hovoříte zde o nás jako o expertech na SW či HW problematiku. Ono tomu tak však není. Celý náš tým, co pro vás píše články ( www.pcporadenstvi.cz/forum ), jsou mladí lidé, kteří studují na středních školách, tedy všichni máme doposavad uzavřené jen základní vzdělání. Nejsme tedy profíci s hromadou titulů či ocenění. Máme jen rádi výpočetní techniku a prostě jednoho dne jsem se rozhodli trochu vstoupit do světa internetu a něco zkusit dokázat. Právě o to víc nás těší, že si nás takto vážíte a rádi k nám chodíte. Čím větší bude váš zájem, tím více vám budeme moci v budoucnu nabídnout a tím více i my budeme moci dělat to, co nás baví, pro co jsme se narodili a co je i užitečné pro ostatní.

Ještě jednou díky! Budeme se snažit vás nezklamat a kvalitu neustále hnát vzhůru!