zdravim vsechny vlastním Genius SW-HF5.1 5005 ale mam mensi problem at to zapojim jak chci bud mi jdou vsechny repro a sub ne a nebo sub ano a a krome jednoho vsechny repra mam Win 7 64 a bevim co s tim poradil by nekdo?i klidne koupe zvukovky mi nedela problem ale nevim jakou ofic stranky na tyhle repra k ovladacum jsem nenasel.Jsem z toho nestastny napada nekoho neco ?diky za odpoved
Dobrý večer,
předpokládám, že máte integrovanou zvukovku na základní desce. Čili otázka jakou máte základní desku ? Máte možnost zkusit repro i na jiném pc ?
to moc nechápu :D
ale tyhle repra (jelikož je mám já (podobné) i kamarád znám.. mají 4 vstupy - dva dvoukanálové (cinche a jacky) a dva šestikanály (cinche a jacky).. naás zajímají jacky - na panelu MP3 a DVD - řekni jaké repra hrají přes příslušný vstup..
nebo jsi zkoušel jen vícekanálový? tady záleží na zvukovce.. jak říkal honza, na desce.. pak můžeme řešit dále..
ok ok pomalu na me :)no nejaky 3 tuplíky mam na zaklandi desce standart a pak jsem si koupil zvukovku kterou jsem strcil do pc predpokladam ze taky do zakl.desky pac se vse odviji od zakl.desky s tim jackem a cinchema mas pravdu repra chci zapojit do pc ale proste nejde to na te zvukovce mam modrou,ruzovou,cernou,zelenou,oranzovou zastrcku.modra nevim co je ruzova mikrak zelena normal zvuk a pak cerna by mela byt pomocna pro 5.1 a oranzova center a sub ale nefunguje to tak proste...:(
ale kdepak pomocná :D
zjisti co je to za zvukovku, nainstaluj ovladače a pak zjistíme, kam kterej konektor zapojit (ne vždy je to podle abrev, v závislosti na režimu).. většinou ti i sám software řiká, kam co máš zapojit ale to by na tebe bylo asi složitější ;)
ja vim ze to rika kam co mam zapojit kamik to tak ma ze mu rika ale me ne zvukovka je Genius.
Genius nikdy zvukovky nedělal :) zjisti název základní desky (z dokumenté, přes Everest nebo to je na ní vytištěné.. pak budeme pokračovat dál..