Komunikace přes Skype (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den.S vaší webovou stránkou jsem plně spokojen.Chybí mi ovšem jedna maličkost,a to komunikace přes Skype.Nechci samozřejmě radit vedení této webové stránky,jak ji vylepšovat,ale myslím si,že Skype by byla velice užitečná věc.Zdraví celý kolaktiv,Mirek Pluskal :???:

Obrázek uživatele tatik

Jestli mohu svůj názor, komunikace přes Skype by byla samozřejmě rychlejší a mohla by vést k rychlejšímu vyřešení problému. Záměrně uvádím mohla, protože, jak se říká, víc hlav víc ví a může vést naopak na druhou stranu k rychlejšímu řešení problému. Navíc poradna by měla sloužit k tomu, že zde najdou lidé radu jak vyřešit problém ve starších příspěvcích. A právě z těchto 2 důvodů si myslím,že forma poradny by měla zůstat zachována.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

taky si myslim, souhlasim s tatikem.. páč od toho sou odborná call centra pomoci..
to jak je to tady má svoji podstatu, navíc lidi tu moc nesedí a nečekají, jesi někdo zavolá (napíše) jen se odpoví na to co tu je a na zbytek až zas třeba za hodinu, většinou jsme i tým PCP jsou studenti, takže tu moc nejsou, jen o volnu..
navíc pro idividuální pomoc má každá z PCPC týmu ICQ..

Obrázek uživatele Honza

Víme o tom a vyjádření hlavního admina je i ke stejnému návrhu zde :
http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=2439

Obrázek uživatele MirekPluskal

Dobrý den.Přečetl jsem si vyjádření Hl.Admina,a také s ním plně souhlasím.Budu samozřejmě respektovat vaše další rozhodnutí,jak se budou dále rozvíjet vaše stránky.Zdraví vás,Mirek Pluskal :???: .P.S.-Samozřejmě vám přeji mnoho úspěchů ve vaší práci na webu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já taky PCP přeju hodně úspěchů a myslim se, že se nám docela daří, řikám nám, i když nejsme v týmu PCP? ale prakticky sem taky chodim za stejnym účelem jako oni, ale sou i další, třeba tatik..

Obrázek uživatele MirekPluskal

Dobrý den.Děkuji vám za váš příspěvek.Myslím si,že tým PC Poradny si zaslouží pochvalu,protože potom vlastně budou mít další vzpruhu do práce na tomto webu.Taková občasná pochvala je v tomto případě určitě na místě.Zdraví vás,Mirek Pluskal :???:

Obrázek uživatele MirekPluskal

Dobrý den.Jelikož už dlouho nikdo neposlal další příspěvky,rozhodl jsem se toto téma ukončit.Děkuji všem,kteří poslali svoje příspěvky a názory.Zdraví,Mirek Pluskal. :???:

Obrázek uživatele TheALuminium

Myslím, že poslední co je zde potřeba dodat .... je LOCK :))